Ένας γκέι που το λέει η καρδιά του: ο Τομιγέρο επιστρέφει!

Ο Χεσούς Τομιγέρο ήταν ο πρώτος Ισπανός διαιτητής που δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος και είδε τη ζωή του να γίνεται... κόλαση. Δεν τα παρατάει όμως και είναι έτοιμος για επιστροφή στα γήπεδα (VIDEO).

In this Friday, April 1, 2016 photo, Jesus Tomillero poses for a selfie at his home in La Linea, Cadiz, southern Spain. Tomillero, a gay Spanish soccer referee is giving up the job after repeatedly being the target of verbal abuse at games because of his sexual orientation. (AP Photo/Jesus Tomillero)
In this Friday, April 1, 2016 photo, Jesus Tomillero poses for a selfie at his home in La Linea, Cadiz, southern Spain. Tomillero, a gay Spanish soccer referee is giving up the job after repeatedly being the target of verbal abuse at games because of his sexual orientation. (AP Photo/Jesus Tomillero) AP

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που οφείλουν όλοι να αναγνωρίσουν και να "βγάλουν το καπέλο" στον Χεσούς Τομιγέρο είναι πως παρότι φανταζόταν τη θύελλα αντιδράσεων που θα προκαλούσε στην ισπανική κοινωνία, εκείνος δεν κρύφτηκε, δεν θέλησε να ζει προσποιούμενος κάποιον άλλον και αποκάλυψε πως έχει ομοφυλοφιλικές προτιμήσεις .

Η αλήθεια βέβαια είναι πως πλήρωσε την ειλικρίνιά του με μία ζωή-κόλαση που ετοίμασαν για αυτόν με την "υποδοχή" που του επεφύλασαν σε κάθε γήπεδο και έτσι μετά από ανελέητο bullying (κοινώς εκφοβισμό) που δεχτηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας, αναγκάστηκε να αποχωρήσει για κάποιο διάστημα

Δεν ήταν όμως για πάντα. Ο Χεσούς Τομιγέρο δεν είναι διατεθειμένος να απαρνηθεί αυτό που αγαπάει, τη διαιτησία, και όπως γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή κόντρα σε όλους και σε όλα.

"Αύριο επιστρέφω για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο στη διαιτητική ζωή μου!! Σας αφήνω αυτό το video!! Σας ευχαριστώ όλους", ήταν το μήνυμα του Τομιγέρο, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του. Κατανοητή, αν αναλογιστεί κανείς όσα έχει περάσει από συνανθρώπους του που τον έχουν καταδικάσει μόνο και μόνο για το γεγονός πως είναι gay και είχε το θάρρος να το παραδεχτεί.

Photo Credits: AP Photo/Jesus Tomillero

News 24/7

24MEDIA NETWORK