Ένας Ντρογκμπά, ξανά, στην Γκινγκάμπ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ένας Ντρογκμπά φορά ξανά τη φανέλα της Γκινγκάμπ έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια. Από εκεί που άρχισε η σπουδαία καριέρα του Ντιντιέρ για μόλις 100.000 ευρώ...

Ένας Ντρογκμπά, ξανά, στην Γκινγκάμπ

Τον Ιανουάριο του 2002 η Γκινγκάμπ αγόρασε τον νεαρό Ντιντιέ Ντρογκμπά έναντι 100.000 ευρώ. Δεκαοκτώ μήνες αργότερα, τον πούλησε στην Μαρσέιγ για 6.000.000 ευρώ, και μόλις μία σεζόν μετά η ομάδα της Μασσαλίας τον έδωσε στην Τσέλσι βάζοντας στα ταμεία της 38.500.000 ευρώ.

Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί; Γιατί όχι...

Αφού ένας Ντρογκμπά βρέθηκε ξανά για να φορέσει τη φανέλα της Γκινγκάμπ και να αρχίσει από εκεί την επαγγελματική του καριέρα.

Ο γιος του σπουδαίου στράικερ από την Ακτή Ελεφαντοστού, έπειτα από το πέρασμά του στις ακαδημίες των "Μπλε" τα βρήκε σε όλα με το γαλλικό κλαμπ το οποίο ανακοίνωσε μέσω social media την απόκτηση του. Ο Ισαάκ Ντρογκμπά, όπως ο πατέρας του αρχίζει από την ίδια ομάδα!

Ο Ντρογκμπά τζούνιορ είναι 17 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση και με καλά λόγια γι' αυτόν έχουν μιλήσει οι Λάμπαρτ και Τέρι που τον γνωρίζουν από μικρό. Τώρα, εάν θα καταφέρει να ακολουθήσει τα βήματα του "ελέφαντα", το έργο του δύσκολο, ο καιρός θα δείξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK