Ένας ΠΑΟΚ γεμάτος ουσία

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τις λιγότερες τελικές προσπάθειες σε σχέση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος για να σκοράρει ενώ έχει βελτιώσει την αποτελεσματικότητά του σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες σεζόν.

Ένας ΠΑΟΚ γεμάτος ουσία
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να απολαμβάνει την μοναξιά της πρώτης θέσης στη βαθμολογία και είναι στο +1 από τον Ολυμπιακό. Ο "Δικέφαλος" έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 33 τέρματα και εκεί που ξεχωρίζει όσον αφορά τον τομέα γκολ είναι στην αποτελεσματικότητα...

Συγκεκριμένα ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει ένα γκολ ανά 5,5 τελικές προσπάθειες, μια επίδοση που είναι η καλύτερη στη Σούπερ Λιγκ. Ο "Δικεφάλος", δηλαδή, είναι η ομάδα που... ιδρώνει λιγότερο από όλες τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα όσον αφορά το να σκοράρει.

Μάλιστα σχετικά με την αποτελεσματικότητά του στο γκολ, υπάρχει βελτίωση σε σύγκριση με τις προηγούμενες δύο σεζόν. Την αγωνιστική χρονιά 2012-13, ο ΠΑΟΚ πετύχαινε ένα τέρμα ανά 7 τελικές προσπάθειες ενώ την σεζόν 2013-14 ένα τέρμα ανά 6,3 τελικές προσπάθειες.

Οπως και να έχει, το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" είναι αρκετά... εύστοχος στο να βρίσκει δίχτυα, είναι ένα σημαντικό ατού του συνόλου του Αγγελου Αναστασιάδη για την φετινή πορεία του καθώς μπορεί να "πληγώνει" τις αντίπαλες άμυνες δίχως να χρειαστεί να δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK