Ενας πρώην "ερυθρόλευκος" αποχαιρετάει τον Ρονάλντο

O πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο είπε και εκείνος "αντίο" στον Ρονάλντο μέσω ποστ στο Instagram. Το στίγμα του CR7 στην Ισπανία δεν αφήνει ασυγκίνητους συμπαίκτες και αντιπάλους. (PHOTO)

Ενας πρώην "ερυθρόλευκος" αποχαιρετάει τον Ρονάλντο
EUROKINISSI

Έπειτα από εννιά άκρως επιτυχημένα χρόνια στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στην Γιουβέντους.

Με ένα συγκινητικό γράμμα που κατέληγε με την φράση "Hala Madrid", ο Πορτογάλος είπε αντίο στην "βασίλισσα" (του) και εκείνη του το ανταπέδωσε λέγοντάς του... gracias με ένα VIDEO από στιγμές μαγείας του παρελθόντος.

Συνθήματα, επιτυχίες, γκολάρες, τρόπαια. Όλα μέσα σε ένα φιλμ 6,5 λεπτών.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν μέσω social media να τον αποχαιρετήσουν. Ο αρχηγός, Σέρχιο Ράμος έκανε λόγο για "μεγάλη τιμή που αγωνίστηκε στο πλάι του", ενώ ο Τόνι Κρόος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ήταν χαρά μου να παίξω μαζί σου. Καλή τύχη θρύλε".

Ένας πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο θέλησε κι εκείνος μέσω ανάρτησης στο Instagram να πει "αντίο" στον Ρονάλντο. Κάτω από μια ασπρόμαυρη ρετρό φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να αγκαλιάζει τον πρώην άσο των "μερένγκες", έγραψε:

"Φεύγει ένας απ' τους σπουδαίους. Νιώθω τυχερός που σε είχαμε εδώ". Άδικο έχει; Δείτε ΕΔΩ το σχετικό post.

News 24/7

24MEDIA NETWORK