Ενδέχεται να χάσει τη χρονιά ο Χάιντσε

Ενδέχεται να χάσει τη χρονιά ο Χάιντσε

Το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περισσότερους από έξι μήνες αντιμετωπίζει ο Γκάμπριελ Χάιντσε. Ο 27χρονος Αργεντινός ακραίος αμυντικός, χτύπησε σε μία διεκδίκηση με τον Γιάν Κρόμκαμπ της Βιγιαρεάλ την περασμένη Τετάρτη και η διάγνωση κάνει λόγο για ρήξη χιαστών. Μάλιστα, η είδηση έρχεται μόλις μερικές ημέρες μετά την επιβεβαίωση πως ο Ρόι Κιν θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες.

Σχετικά με τους αντικαταστάτες τους, ο Κίεραν Ρίτσαρντσον αναμένεται να πάρει το αριστερό άκρο και ο Άλαν Σμιθ να συνεχίσει στον κεντρικό άξονα, πίσω από τον Πολ Σκόουλς, στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.

Όσον αφορά στη περίπτωση του Χάιντσε, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σχολίασε: " Δεν είναι καλά τα νέα. Θα είναι εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της περιόδου και αυτό αλλάζει πολλά από τα πλάνα μας ".

Βέβαια, πέρα από το ομαδικό πλήγμα, εξαιρετικά σημαντικό είναι και το προσωπικό. Δεν είναι μόνο η σοβαρότητα του τραυματισμού αλλά και το ότι το ερχόμενο Καλοκαίρι διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο διεθνής άσος, κάθε άλλο παρά μπορεί με σιγουριά να προβλέψει το αν θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην εθνική Αργεντινής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK