Ενδεκάδα χωρίς Αραούχο επέλεξε ο Χιμένεθ!

Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να συνεχίσει το αήττητο σερί της με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο στο αρχικό της σχήμα κόντρα στον Ηρακλή. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πλάνο χωρίς Αραούχο! Ο Αργεντινός στράικερ ήταν στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στα τελευταία παιχνίδια της όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, εκείνος που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης στον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" το απόγευμα της Δευτέρας θα είναι ο Τόμας Πέκχαρτ.

Η επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ έχει να κάνει με δύο πράγματα: αφενός για να δώσει ανάσες στον Αργεντινό στράικερ και να τον ξεκουράσει ενόψει των ακόμα δυσκολότερων αγώνων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αφετέρου γιατί ο Πέκχαρτ είναι πιο κατάλληλος για να αγωνιστεί σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δεν βοηθάει τόσο τους τεχνίτες ποδοσφαιριστές (είχε σκοράρει πέρυσι στο ίδιο γήπεδο σε ματς που έγινε υπό βροχή).

Με βάση τα τελευταία δεδομένα, όλα δείχνουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από την εστία ο Μπάρκας, Γκάλο και Ντίντακ στα δύο άκρα της άμυνας, Βράνιες και Λαμπρόπουλος στο κέντρο. Γιόχανσον και Σιμόες θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, Χριστοδουλόπουλος και Βάργκας θα πάρουν θέση στα "φτερά" ενώ ο Μάνταλος θα βρίσκεται πίσω από τον Πέκχαρτ.

UPDATE: Πριν λίγα λεπτα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από την επίσημη ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την (παραπάνω) ενδεκάδα για το εκτός έδρας ματς με τον Ηρακλή για την 20η αγωνιστική της Super League,

News 24/7

24MEDIA NETWORK