Ενδιαφέρεται για Χαρτς ο Ρανιέρι

Το φετινό… θαύμα που συντελεί η Χαρτς στην Premiership, χωρίζοντας το δίδυμο των Ρέιντζερς-Σέλτικ, την καθιστά θελκτική για αρκετούς τεχνικούς και παίκτες. Η αποχώρηση του Τζορτζ Μπέρλι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας λόγω προβλημάτων με τη διοίκηση, άφησε "ορφανή" την θέση του προπονητή στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Σκοτίας και ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ένας από τους "μνηστήρες" της.

Ενδιαφέρεται για Χαρτς ο Ρανιέρι
Το φετινό… θαύμα που συντελεί η Χαρτς στην Premiership, χωρίζοντας το δίδυμο των Ρέιντζερς-Σέλτικ, την καθιστά θελκτική για αρκετούς τεχνικούς και παίκτες. Η αποχώρηση του Τζορτζ Μπέρλι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας λόγω προβλημάτων με τη διοίκηση, άφησε"ορφανή" την θέση του προπονητή στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Σκοτίας και ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι ένας από τους "μνηστήρες" της.

"Με ενδιαφέρει η περίπτωση. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σχέδιο", τόνισε ο πρώην προπονητής της Τσέλσι και της Βαλένθια στο ραδιόφωνο του BBC. " Εχουμε μιλήσει με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και τον σερ Μπόμπι Ρόμπσον από την Πέμπτη και αυτό που θα πω είναι ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, καθώς η ποιότητα προηγείται της ταχύτητας" , τόνισε εκπρόσωπος του συλλόγου την Παρασκευή.

Παράλληλα, τόνισε ότι πολύ δύσκολα θα έχει η ομάδα τον νέο της τεχνικό πριν τον αγώνα με τη Χιμπέρνιαν το Σάββατο (29/10): " Δεν θα έλεγα ότι είναι πιθανό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα μετά από το προηγούμενο Σάββατο".

Ο σαφής υπαινιγμός για την αποχώρηση του Μπέρλι μόλις τέσσερις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του έφερε στο προσκήνιο την αύξηση του μεριδίου που έχει στην κατοχή του ο Λιθουανός μεγαλομέτοχος (πλέον), Βλαντιμιρ Ρομάνοφ, που φτάνει τα 55,5%. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του για ανάληψη ολόκληρου του πακέτου των μετοχών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK