Ενδιαφέρον Γαλατάσαραϊ για Μήτρογλου

Οι ιθύνοντες της Γαλατάσαραϊ βλέπουν στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου το "νέο Γκέκα". Διαβάστε τι αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα για την περίπτωση του Έλληνα φορ.

Ενδιαφέρον Γαλατάσαραϊ για Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι αρκετά πιθανό να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Championship και ο ίδιος δεν φαίνεται "ζεστός" να συνεχίσει στην δεύτερη κατηγορία.

Έτσι, το όνομα του Έλληνα επιθετικού, παρά το κακό δεύτερο μισό της σεζόν που έκανε, έχει αρχίσει να "ακούγεται" για διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Πιο πρόσφατος, αυτός της τουρκικής Γαλατάσαραϊ. Με τον Ντρογκμπά να αποχωρεί από την ομάδα, οι Τούρκοι θεωρούν πως ο καλύτερος για να καλύψει το κενό του στη συγκεκριμένη θέση είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Ενδιαφέρον Γαλατάσαραϊ για Μήτρογλου

Μάλιστα, όπως γράφεται τον αποκαλούν "νέο Γκέκα", συγκρίνοντάς τον με τον Φάνη Γκέκα, ο οποίος έχει κάνει θραύση στην Τουρκία με τις φανέλες των Σάμσουνσπορ, Ακχισάρ και Κόνιασπορ και ελπίζουν πως ο Μήτρογλου μπορεί έχει την ίδια επιτυχία στη γείτονα χώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Στην πόρτα της εξόδου ο Μήτρογλου

Μήτρογλου, το κελεπούρι των "πεσμένων"

News 24/7

24MEDIA NETWORK