Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα για Λέτο!

Κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές ο Αργεντινός αλλά παίζει με ΠΑΟΚ την Μεγάλη Τετάρτη εκτός αν…

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα για Λέτο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Σεμπάστιαν Λέτο για την ενέργεια του να φτύσει τον Μάνταλο στους πανηγυρισμούς για το τρίτο γκολ των "πράσινων" στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δίωξη που άργησε να ασκηθεί καθώς ο κ. Σιμιτζόγλου περίμενε από τη NOVA το βίντεο του αγώνα.

Ο Αργεντινός λοιπόν, κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό για "έργω εξύβριση" και θα κληθεί τις επόμενες ημέρες σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή τηςSuperLeague. Αν η απόφαση βγει πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ την Μεγάλη Τετάρτη, (και τιμωρηθεί) τότε θα χάσει τον συγκεκριμένο αγώνα και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική, στις 23/4.

Αν ο Λέτο κληθεί σε απολογία μετά την Μεγάλη Τετάρτη όμως, θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον "δικέφαλο" στις 25 ή 26/4.

Αντίθετα με τον άσο του Παναθηναϊκού, ο κ. Σιμιτζόγλου δεν άσκησε δίωξη στον Μάνταλο για το "μαρκάρισμα" του στον Αργεντινό στο ξεκίνημα της φάσης του τρίτου γκολ του Παναθηναϊκού καθώς θεωρεί ότι ο διαιτητής Παπαδόπουλος έχει επιληφθεί της φάσης.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ.

Σας ενημερώνουμε ότι ο υπεύθυνος άσκησης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σεμπάστιαν Λέτο για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ.β, και παρ.6 περ.στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας πρωταθλήματος Super League ΑΕΚ-Παναθηναϊκός της 2/42017).

News 24/7

24MEDIA NETWORK