Ενεση ηθικού

Ηταν ένας από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης του Πανιωνίου επί της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Σταύρο Τζιωρτζόπουλο ο οποίος μίλησε στο contra.gr για την επιτυχία της ομάδας του, την εξέλιξη του πρωταθλήματος αλλά και για τον εαυτό του. "Μας το χρωστούσε η τύχη", τόνισε ο 25χρονος μεσοαμυντικός ενώ υπογράμμισε, "Ηταν η καλύτερη ψυχολογική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας"

Ενεση ηθικού
Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος κατά γενική ομολογία είναι ένας από τους κορυφαίος της φετινής πορείας του Πανιωνίου. Ο Ελληνας μεσοαμυντικός που ήρθε το καλοκαίρι στη Νέα Σμύρνη έχει καταφέρει να εξελιχθεί σ' ένα από τα βασικά όπλα του Γιόζεφ Μπουμπένκο αλλά και ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.
MVP των "κυανέρυθρων" ήταν και το Σάββατο, στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ταλαιπώρησε αφάνταστα τους "κιτρινόμαυρους" και ουσιαστικά έσπρωξε την ομάδα του προς την επιτυχία.

Ο 25χρονος χαφ, λίγες ώρες μετά το ματς, μίλησε στο Contra.gr και εξέφρασε τις απόψεις του για το αποτέλεσμα των Α. Λιοσίων, την φετινή παρουσία της ομάδας του αλλά και για τον εαυτό του.

" Νομίζω πως η τύχη μας χρωστούσε μία μεγάλη νίκη. Στο πρώτο ματς με το γκολ του Γεωργάτου χάσαμε τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις και τώρα έπρεπε να κερδίσουμε. Ηταν η καλύτερη ψυχολογική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. ", τόνισε ο 25χρονος χαφ και συνέχισε αναφερόμενος και στην απίστευτη ευκαιρία του στο τέλος του ματς, " Αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και χτυπήσαμε στην αντεπίθεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και δεύτερο γκολ αλλά η μπάλα αν δεν θέλει να μπει, δεν θα μπει ποτέ ".
Οσο για την απόδοση του, υπογράμμισε χαρακτηριστικά, " Τι να πω, μάλλον μου ταιριάζει η ΑΕΚ αφού και στο πρώτο ματς είχα πάει καλά ".

Ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος αναφέρθηκε και στα παράπονα της ΑΕΚ για την διαιτησία. " Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για την διαιτησία. Αν δεν γίνεται αλλιώς, ας κάνουν χρήση του βίντεο μετά το τέλος κάθε αγώνα ", όσο για την επίμαχη φάση του 38ου λεπτού τόνισε, " Η μπάλα πέρασε την γραμμή αλλά πρώτα είχε γίνει φάουλ ".

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Ηρακλή αλλά και του Ακράτητου, μίλησε για την μάχη του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. " Νομίζω πως όλα είναι στο χέρι μας. Αν πάρουμε στην έδρα μας τα ματς που πρέπει να πάρουμε τότε θα τα καταφέρουμε. Πάντως έχουμε δύσκολο πρόγραμμα ".

Σε ερώτηση αν οι φετινές του εμφανίσεις δίνουν απαντήσεις στον Ολυμπιακό που δεν του έδωσε ποτέ ευκαιρίες, δήλωσε, " Δεν το βλέπω έτσι. Ο Ολυμπιακός δεν με ήθελε και το δέχτηκα. Από κει και πέρα κοιτάω την καριέρα μου και προσπαθώ να αγωνίζομαι όσο καλύτερα γίνεται. Να σας πω την αλήθεια προτιμώ να είμαι βασικός στο Πανιώνιο παρά δημόσιος υπάλληλος στον Ολυμπιακό" .

Οσον αφορά το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, δεν θέλησε να πει πολλά λόγια, " Μπορούμε να τα καταφέρουμε, στο χέρι μας είναι. Αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες έχουμε ελπίδες πρόκρισης" .

Τέλος, αναφερόμενος στα μεταγραφικά αποκτήματα των "κυανέρυθρων" τόνισε, " Τον Φανούρη Γουνδουλάκη τον είχα συμπαίκτη στο Λουτράκι, στην αρχή της καριέρας μου και από τότε είχε ξεχωρίσει το ταλέντο του. Νομίζω πως θα βοηθήσει. Οσον αφορά τον Παναγιώτη Κατσιαρό, μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό δίδυμο. Αυτό φάνηκε και το Σάββατο "


News 24/7

24MEDIA NETWORK