Ενημερώνεται η Στουτγκάρδη για Δώνη, στον αέρα η συμμετοχή του

H συμμετοχή του Τάσου Δώνη στο παιχνίδι με την Κύπρο είναι στον αέρα. Η Εθνική ομάδα ενημερώνει άμεσα τη Στουτγκάρδη για τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας του Ελληνα στράικερ.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ / WORLD CUP PRELIMINARY / GREECE - ESTONIA (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Τάσου Δώνη στο ισχίο (που δεν έλαβε χώρα στις προπονήσεις της Εθνικής) εξελίσσεται σε μπελά για την ομάδα τρεις ημέρες πριν από το ματς της Λευκωσίας με την Κύπρο.

Ο παίκτης, μετά την αποχώρησή του από την προπόνηση την Τετάρτη, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε τράβηγμα.

Η διάγνωση δεν συνιστά βέβαια κάτι...συγκλονιστικό, είναι όμως σαφές ότι οι ιθύνοντες της Εθνικής οφείλουν πλέον, βάσει κανονισμών, να ενημερώσουν την ομάδα του Ελληνα στράικερ, τη Στουτγκάρδη.

Η επικοινωνία των δύο πλευρών σε επίσημο επίπεδο θα λάβει χώρα την Πέμπτη και ανάλογα με το αποτέλεσμά της θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Δώνη στο σαββατιάτικο ματς.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους έπαιξε με μικρές ενοχλήσεις στο τελευταίο ματς της Στουτγκάρδης ενώ πόνους στο ίδιο σημείο είχε αισθανθεί και στις αρχές της σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK