Eνίσχυση δικτύου και... παρουσίες από το εξωτερικό

Δελτίο Τύπου σχετικά με ορισμένες εξελίξεις στο χώρο των τμημάτων υποδομής εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης.

Eνίσχυση δικτύου και... παρουσίες από το εξωτερικό

Αρχικά η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ενημερώνει για την παρουσία των ανθρώπων της Birmingham City FC, ενώ γνωστοποιείται και η στελέχωση του Δικτύου Ανάπτυξης με τους Μπάμπη Ζελενίτσα και Χρήστο Σίσκο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Εκπρόσωποι της Birmingham City FC θα βρίσκονται το διήμερο 29/1- 30/1 στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον τρόπο λειτουργίας των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας. Θα ξεναγηθούν στους χώρους του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κέρκυρα και την Παρασκευή την προπόνηση της πρώτης ομάδας.

Στελέχωση του Δικτύου Ανάπτυξης

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Δικτύου των συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΑΕΚ, ανακοινώνεται η συνεργασία της ΠΑΕ με τους κ.κ. Μπάμπη Ζελενίτσα ως Διευθυντή του Δικτύου και Χρήστο Σίσκο ως Συντονιστή Εκπαίδευσης και Οργάνωσής του.

O Μπάμπης Ζελενίτσας είναι πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και νυν καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος MSC Sport Management. Έχει διατελέσει προπονητής U 17 στην Εθνική Ομάδα, καθώς και Διευθυντής και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Είναι κάτοχος του UEFA Pro License και εκπαιδευτής ποδοσφαίρου σχολών της ΕΠΟ. Είναι διδακτορικός Φοιτητής στο πρόγραμμα «Βιολογία της Ασκησης» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Χρήστος Σίσκος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος MSC Science στο Sports Coaching. Είναι διπλωματούχος των σχολών της Αγγλικής Ομοσπονδίας με εξειδίκευση στις μικρές ηλικίες και κάτοχος του UEFA Α. Διαθέτει πολύχρονη προπονητική παρουσία σε ακαδημίες και προϋπηρεσία στην Κ20 του Παναθηναϊκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK