Ενίσχυση και… νοικοκύρεμα

Στην ΑΕΚ πέραν από τις δεδομένες ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, νοικοκυρεύουν παράλληλα το ρόστερ και βρίσκονται σε συζητήσεις για τους παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Ενίσχυση και… νοικοκύρεμα
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να προχωρήσει από …εκεί που έμεινε με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο δεδομένου του γεγονότος ότι περίμενε να μείνει ελεύθερος ο «Παπ» από τον Ατρόμητο προκειμένου να προχωρήσει το deal. Νεότερα στο θέμα Παπαδόπουλου δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και μέσα στη μέρα.

Παράλληλα η «Ένωση» τρέχει τις εξελίξεις και στην υπόθεση Κουρμπέλη, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον Αστέρα Τρίπολης και θα καταφέρει να ντύσει τον παίκτη στα «κιτρινόμαυρα».

Στο κάδρο εξακολουθεί να παραμένει και η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη, με το όνομα του αρχηγού της Εθνικής να συζητιέται ακόμα από τους ανθρώπους της «Ένωσης» και το ενδεχόμενο της απόκτησής του να εξετάζεται ακόμα σοβαρά.

Ωστόσο, πέραν από τις βλέψεις για τη σημαντική ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, στην ΑΕΚ εργάζονται καθημερινά για τη μείωση του αριθμού των παικτών στο ρόστερ (ο Δέλλας θέλει να δουλέψει με 27 παίκτες συνολικά) χωρίς όμως να χαθεί κάποιος ποδοσφαιριστής που πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο μέλλον. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με νεαρούς ποδοσφαιριστές για να δοθούν δανεικοί σε ομάδες της Β’ Εθνικής προκειμένου να πάρουν παιχνίδια.

Η ΑΕΚ προτίθεται να δίνει και αυτή ένα ποσό στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνίζονται σε άλλες ομάδες της Β’ Εθνικής με υποσχετική, με την ελπίδα ότι θα γυρίσουν από την επόμενη σεζόν πιο έτοιμοι για να της προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τι συμβαίνει με τους τερματοφύλακες

Ένα ζήτημα στην ομάδα είναι το τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες, οι οποίες με την προσθήκη του Γιάννη Ανέστη έφτασαν τους τέσσερις. Οι Καραγκιολίδης, Βούρας μοιράστηκαν σχεδόν τα φετινά παιχνίδια, αλλά κανείς από τους δύο δεν εντυπωσίασε. Στο ρόστερ υπάρχει και ο νεαρός Ντούνης που έδειξε ότι έχει δυνατότητες.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και υπάρχει συζήτηση στα Σπάτα. Η μία πιθανότητα θέλει έναν εκ των Βούρα ή Καραγκιολίδη να χαιρετάει την ΑΕΚ και την «Ένωση» να πηγαίνει με τους Ανέστη, Ντούνη και τον τερματοφύλακα από τους δύο που θα παραμείνει, ενόψει της νέας σεζόν. Η άλλη θέλει τον Ντούνη να πηγαίνει στην Κ20 και το τιμ των γκολκίπερ της ΑΕΚ να στελεχώνεται από τους Καραγκιολίδη, Βούρα και Ανέστη. Εντός των ημερών θα υπάρξει εξέλιξη και για το συγκεκριμένο ζήτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK