Ενοχή για Θωμά Μητρόπουλο και Ριαβόγλου στο μικρό "koriopolis"

Ποια είναι η πρόταση από την εισαγγελέα έδρας Βιργινία Σακελλαροπούλου. Την Παρασκευή η απόφαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων

Ενοχή για Θωμά Μητρόπουλο και Ριαβόγλου στο μικρό "koriopolis"

Την ενοχή του Θωμά Μητρόπουλου και του Κωνσταντίνου Ριαβόγλου πρότεινε η εισαγγελέας έδρας στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, Βιργινία Σακελλαροπούλου, κατά την αγόρευση της, στην δίκη του μικρού "koriopolis", του σκανδάλου των στημένων αγώνων την περίοδο 2008-2011, που ολοκληρώνεται σε δεύτερο βαθμό, την Παρασκευή 27/1, με την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού και ο πρώην ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα αντίστοιχα, είχαν κριθεί ένοχοι στην δίκη που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2013.

Ο πρώτος για δωροδοκία κατ' εξακολούθηση για τα ματς Ηλυσιακός - Εθνικός, Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου - Ηλυσιακός. Η ποινή του ήταν φυλάκιση 3 ετών και με χρηματική ποινή 30.000 ευρώ - εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, με ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

Ο Κωνσταντίνος Ριαβόγλου είχε κριθεί ένοχος για δωροληψία και δωροδοκία κατ' εξακολούθηση στα ματς Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας, Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας και Αγροτικός - Καβάλα και ένοχος για παράνομο στοιχηματισμό στο παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας - Διαγόρας. Η ποινή του που του είχε επιβληθεί ήταν φυλάκιση 4 ετών και 6 μηνών και με χρηματική ποινή 40.000 ευρώ με την ποινή - εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως με ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

Να αθωωθούν Κωτούλας, Αμανατίδης

Παράλληλα, η πρόταση της Βιργινίας Σακελλαροπούλο, που ήταν εισαγγελέας έδρας και στην δίκη που είχε γίνει σε πρώτο βαθμό, είναι να αθωωθούν ο Διονύσης Κωτούλας και ο Περικλής Αμανατίδης . Πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και προπονητής είχαν κριθεί ένοχοι για δωροδοκία στο παιχνίδι Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα. Και στους δύο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή.

Και οι τέσσερις, μαζί με τον πρώην ιδιοκτήτη της Καβάλας Μάκη Ψωμιάδη που επίσης είχε κριθεί ένοχος αλλά απεβίωσε και η δίωξη παύθηκε, είχαν καταθέσει έφεση και η δίκη σε δεύτερο βαθμό είχε αρχίσει στις 4 Δεκεμβρίου 2015!

News 24/7

24MEDIA NETWORK