Ενοχλημένος ο Σκολάρι δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου

Η αποβολή του Τζον Τέρι στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης μεταξύ της Εβερτον και της Τσέλσι στάθηκε αιτία ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι να μην παρεβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη "λευκή" ισοπαλία.

Ενοχλημένος ο Σκολάρι δεν παρέστη στη συνέντευξη Τύπου
Ο Βραζιλιάνος τεχνικός προτίμησε να μη δώσει το παρών διότι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των "Λονδρέζων", φοβήθηκε μήπως πει πράγματα τα οποία θα τον έφερναν σε απολογητική θέση απέναντι στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας. Ο Σκολάρι θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή του για την αποβολή του αρχηγού της ομάδας του στο 35ο λεπτό για ένα δυνατό τάκλιν πάνω στον Λίον Οσμαν.

Ο Τέρι θα εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών στους αγώνες πρωταθλήματος με αντιπάλους τις Γουέστ Μπρομ και Φούλαμ αλλά και στον αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σάουθεντ.

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Εβερτον, Ντέιβιντ Μόγες χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή του Τέρι, όπως και τον μη καταλογισμό του τέρματος που σημείωσε ο Στίβεν Πίεναρ ο οποίος βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ: "Ο διαιτητής τα πήγε καλά. Πήρε τις σωστές αποφάσεις στις δύσκολες φάσεις; Ναι, τις πήρε. Επρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα για το τάκλιν και να μη μετρήσει το γκολ. Και οι δύο ήταν σωστές αποφάσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK