Ενοχλήσεις ο Κονσεϊσάο

Επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Ενοχλήσεις ο Κονσεϊσάο

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευματης Τρίτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είδε τον Βαγγέλη Μάντζιο να γυμνάζεται δίχως ιδιαίτερα προβλήματα (μερικά "τσιμπήματα") και μέχρι τον Κυριακή τον περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αυτός όμως που προβληματίζει, είναι ο Φλάβιο Κονσεϊσάο. Ο Βραζιλιάνος μέσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις οι οποίες προέρχονται από κούραση. Σε περίπτωση που ο 32χρονος άσος δεν καταφέρει να τις ξεπεράσει όσο η προετοιμασία για το ματς με τους Θεσσαλονικείς βαδίζει προς την ολοκλήρωσή της, ένας εκ των Αλέξη Τζιόλη ή Ιγκόρ Μπίσκαν θα τον αντικαταστήσει. Αν προτιμηθεί ο Κροάτης, τότε ο Γιάννης Γκούμας θα επιστρέψει στη γνώριμη θέση του, δίπλα από τον Νασίφ Μόρις.

Τόργκελε: "Υπόσχομαι γκολ"

Το άτυχο ματς απέναντι στην ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν αλλά το θετικό είναι πως το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Αλμπέρτο Μαλεζάνι και τον Σάντορ Τόργκελε. Ο Μαγυάρος επιθετικός, με δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του έκανε λόγο, εκτός των άλλων,για το χαμένο ντέρμπι και την προσωπική απόδοσή του...

" Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα. Μετά είχαμε ευκαιρίες για κάτι καλό, ενώ πετύχαμε και γκολ με τον Γκέκα, το οποίο δεν έχω καταλάβει γιατί ακυρώθηκε. Στα τελευταία λεπτά όμως ήμαστε πολύ άτυχοι και τα πάντα πήγαν στραβά. Ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί νωρίτερα και είμαι απογοητευμένος καθώς είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία να πλησιάσουμε.

Προσωπικά, έκανα πολλά λάθη. Μπορώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους ο προπονητής με αντικατέστησε. Ήμουν κακός και δεν καταλαβαίνω το γιατί. Το σίγουρο είναι πως ένας ποδοσφαιριστής κάνει καλά και κακά παιχνίδια. Κάνω υπομονή και περιμένω το πρώτο γκολ, δε μου λείπει κάτι άλλο. Υπόσχομαι ότι θα σκοράρω σύντομα.

Ο φόβος μας για το μέλλον του Μαλεζάνι ανήκει στο παρελθόν. Παραδέχομαι πως υπήρχαν κάποια προβλήματα αλλά δεν υπήρχε σχέση με τα όσα υπερβολικά γράφηκαν σε Ελλάδα και Ουγγαρία".

Οι κάρτες... ακρίβυναν

Εν τω μεταξύ, προκειμένου να μην προκύψουν άσκοπες τιμωρίες και στο μέλλον, οι διοικούντες την ΠΑΕ αποφάσισαν να επιβάλλουν πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δέχονται κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία. Όποιος υποπίπτει το προαναφερθέν παράπτωμα θα καλείται να καταβάλλει 1.000 ευρώ , η δεύτερη φορά... τιμάται προς 3.000 και η τρίτη (και φαρμακερή) προς 9.000. Την απαραίτητη ενημέρωση προς τους συμπαίκτες του έκανε ο Γιάννης Γκούμας.

Θέλουν τον κόσμο

Παρά το βαρύ 3-0 της Κυριακής, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δείχνει να έχει διατηρήσει την ψυχραιμία του και να είναι αποφασισμένος να βοηθήσει την αγαπημένη ομάδα του στα επόμενα παιχνίδια. Σχετικά με το ματς της Βαρκελώνης απέναντι στη Μπαρτσελόνα, τα 4.000 εισιτήρια που εξασφαλίστηκαν "εξαφανίζονται" με γοργούς ρυθμούς, ενώ στην κυκλοφορία τέθηκαν από την Τρίτη εκείνα που αφορούν στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από € 20 έως € 45 και η διάθεσή τους θα γίνεται τις καθημερινές 12:00 – 19:00, ενώ το Σάββατο 29/10 θα γίνει 10:00 – 16:00 από τα εκδοτήρια:

• Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4)
• Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ)
• Είσοδος Λ. Κύμης

Την Παρασκευή 28/10 τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά λόγω της εθνικής εορτής.
Επίσης διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) και της Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ).
Η Ticket Club θα διαθέτει στα μέλη της εισιτήρια, οι τιμές των οποίων θα κυμαίνονται από € 20 έως € 45, μέσω τηλεφωνικής πώλησης (801 111 1908 από σταθερό τηλέφωνο ή 210 809 4111 από κινητό) καθώς επίσης και από το εκδοτήριο της Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4).

Για την είσοδο των κατόχων απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων, θα ακολουθηθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας (διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης).

** Ο Βασίλης Τεροβίτσας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα είναι ο άρχοντας του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK