Ενοχλήσεις στη μέση ο Γκέρμπερ

Ιδιαίτερη βαρύτητα στις ασκήσεις τακτικής αλλά και στις ασκήσεις με μπάλα έδωσε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ενοχλήσεις στη μέση ο Γκέρμπερ

Οι Πίτσος, Βενέτης και Μάλαρζ δεν προπονήθηκαν, ενώ ο Γκέρμπερ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος για προληπτικούς λόγους.

Στο μεταξύ σε ομιλία του πριν από την έναρξη του προπόνησης ο Γιάννης Ματζουράκης, ζήτησε από τους παίκτες του να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει και ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

"Δουλέψατε και την Τετάρτη πολύ καλά, όπως κάνετε το τελευταίο διάστημα. Η καθημερινή δουλειά που κάνετε φαίνεται και στο γήπεδο. Έχει βελτιωθεί το κλίμα στην ομάδα μας κι αυτό οφείλεται σε σας. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση απ' όλες τις ομάδες και έχουμε μεγάλη ανάγκη από τους βαθμούς της νίκης στο παιχνίδι της Κυριακής. Έχετε συγχρόνως την ευκαιρία όχι μόνο να σταθεροποιήσετε το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί αλλά και να το βελτιώσετε", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK