Ενσαλίβα και με τη βούλα

Η τρίτη μεταγραφή για την ΑΕΚ είναι γεγονός από το βράδυ της Παρασκευής. Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα είναι και με τη βούλα παίκτης της Ενωσης για τα επόμενα τρία χρόνια. Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα του Λεωνίδα Καμπάνταη.

Ενσαλίβα και με τη βούλα
Η μεταγραφή του Ταμαντανί Ενσαλίβα στην ΑΕΚ ανακοινώθηκε επίσημα την Παρασκευή το βράδυ από το site της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Ο Καναδός αμυντικός χαφ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο αφού η Ενωση πλήρωσε τη ρήτρα του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο.

Στη συνέχεια ο Ενσαλίβα μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ και τόνισε: "Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Είχα μια πολύ καλή παρουσία στον Πανιώνιο, αλλά πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή, ώστε η ΑΕΚ να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλα δείχνουν ότι θα ενισχυθεί πολύ. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ καλή για την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη.

Μέτρησαν πολλά πράγματα για να πάρω την απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ εξέφρασε πρώτη το ενδιαφέρον της και συνέχισε να πιστεύει στην αξία μου. Ξέρω ότι με αυτόν τον πρόεδρο, αυτόν τον προπονητή και αυτούς τους παίκτες όλα θα πάνε πολύ καλά για μένα. Οι φίλαθλοι της ομάδας δημιουργούν μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο που βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Θα ζήσω και εγώ, λοιπόν, αυτή την ατμόσφαιρα. Ελπίζω φέτος να κάνω πραγματικότητα και το όνειρό μου, αυτό που από μικρός έβλεπα στην τηλεόραση και ευχόμουν να μου συμβεί, να παίξω στο Champions League».

Ποιος είναι

Ο Ενσαλίβα είναι 25 χρονών, έχει ύψος 1.77 και ζυγίζει 71 κιλά. Γεννήθηκε στο Μαλάουι της Αφρικής στις 28/01/1982 αλλά γρήγορα βρέθηκε στον Καναδά όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Στον Πανιώνιο είχε μία πολύ καλή χρονιά με 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και2 γκολ. Το χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έγινε ούτε μία φορά αλλαγή από τον Εβαλντ Λίνεν. Είχε και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK