Ενσωματώνονται οι Κακά και Φαμπιάνο, δίχως να είναι απόλυτα έτοιμοι
Ο Κακά έφτασε στη Βραζιλία και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ντούνγκα, υποστηρίζοντας πως θα εμφανιστεί υγιής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτά είναι καλά νέα για κάθε ποδοσφαιρόφιλο.
Ο Βραζιλιάνος μέσος έμεινε 45 μέρες εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας, κι όταν επέστρεψε δεν είχε πάντα θέση βασικού στην ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα, όμως, δηλώνει: « Το ιατρικό τιμ θα πει σε ποιά κατάσταση είμαι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα είμαι 100% έτοιμος». Ο Κακά αναγνώρισε πως η παρθενική χρονιά του με τους Μαδριλένους ήταν δύσκολη, εκτίμησε όμως ότι υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να εμφανιστεί όπως τον έχουμε γνωρίσει στα μουντιαλικά γήπεδα: « Υπάρχουν παραδείγματα παικτών που δεν ήταν έτοιμοι πηγαίνοντας στο Μουντιάλ, αλλά τελικά έπαιξαν καλά. Συνεπώς, αυτό δεν είναι πρόβλημα».
Ο Λουίς Φαμπιάνο αν ήταν υγιής θα αγωνιζόταν στον αυριανό τελικό του ισπανικού Κυπέλλου με τη Σεβίλλη. Παραδέχτηκε, όμως, πως δεν ήθελε να ρισκάρει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. « Είναι μικρό το πρόβλημα, όμως δεν θα το διακινδύνευα. Μέχρι την Παρασκευή, δεν θα είμαι έτοιμος, μετά από δύο εβδομάδες όμως, θα είμαι», είπε.
Για αντίστοιχη συμπεριφορά κατηγόρησαν και τον Κακά στη Μαδρίτη…