Ένταση και αντεγκλήσεις στη σύσκεψη της Λίγκας

Ένταση στη σύσκεψη που διεξάγεται στα γραφεία της Super League και απειλή αποχώρησης της πλευράς του Ολυμπιακού λόγω της φραστικής επίθεσης από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ένταση και αντεγκλήσεις στη σύσκεψη της Λίγκας

Όσο περνούσε η ώρα στην περίφημη άτυπη σύσκεψη της Λίγκας, τόσο "φούντωνε" η συζήτηση με τους εκπροσώπους των ομάδων.

Το παράδοξο, βέβαια, είναι ότι δεν υπάρχει ατζέντα συζήτησης και ο καθένας λέει το... μακρύ και το κοντό του. Αρχικά, ο Ατρόμητος, μέσω του Γιώργου Σπανού, εξέφρασε τα παράπονά του για τη ματαίωση του Κυπέλλου και έκανε λόγο για οικονομική ζημιά της ΠΑΕ, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Θανάσης Κωστούλας έθεσε θέμα Μποροβήλου, τον οποίο κάλεσε σε παραίτηση, χαρακτηρίζοντάς τον "υπόδικο".

Κάπου εκεί η συζήτηση "άναψε" με τον Σάββα Θεοδωρίδη να εκφράζει έντονα παράπονα προς τον κ. Κωστούλα για την επίθεση που εξαπέλυσε στον πρόεδρο της Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί που η σύσκεψη "πήρε φωτιά" ήταν όταν πήρε τον λόγο ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος ήταν οργίλος απέναντι στον Ολυμπιακό με αφορμή, φυσικά, τον επεισοδιακό αγώνα Κυπέλλου στην Τούμπα. Ήταν τέτοια η ένταση και η επίθεση του κ. Σαββίδη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού που απείλησαν με αποχώρηση από την αίθουσα. "Ο Ανδρέας Παππάς ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι. Γιατί δεν το διέκοψε όταν έπεσε το ποτήρι στον προπονητή του Ολυμπιακού; Προφανώς ήθελε να "κλέψει" την παράσταση. Αν διέκοπτε το παιχνίδι στο ποτήρι που έπεσε θα είχε δίκιο και δεν θα έλεγα τίποτα" , τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Σαββίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK