Ένταση μεταξύ Καπέλο-Καμορανέζι

Σε τεντωμένο σχοινί κινούνται τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Φάμπιο Καπέλο με τον Μάουρο Καμορανέζι.

Ένταση μεταξύ Καπέλο-Καμορανέζι
Σε τεντωμένο σχοινί κινούνται τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις του Φάμπιο Καπέλο με τον Μάουρο Καμορανέζι. Ο Ιταλός τεχνικός έκανε αλλαγή τον Αργεντινό μέσο στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Μπάγερν Μονάχου στο 18ο μόλις λεπτό για λόγους τακτικής, ωστόσο, επανέλαβε κάτι παρόμοιο και την Κυριακή στην αναμέτρηση με την Λιβόρνο για το πρωτάθλημα, όταν τον αντικατέστησε 22 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Καμορανέζι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα πρόλαβε να χάσει δυο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά κυρίως άνοιξε μια…βεντέτα με τον Κριστιάνο Λουκαρέλι των φιλοξενουμένων. Μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του επιθετικού της Λιβόρνο προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον χτυπήσει στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια πήρε το…αίμα του πίσω όταν με ένα δυνατό τάκλιν σήκωσε στον αέρα τον αντίπαλο του, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.

Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Καπέλο τον αντικατέστησε, σε μια προσπάθεια του να προστατέψει την ομάδα του από πιθανή αποβολή του. Μετά τον αγώνα ο Καμορανέζι δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση ενώ στο πλευρό του Φάμπιο Καπέλο στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι. « Ο Μάουρο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πρέπει να δουλέψει για να βελτιωθεί αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνει και αυτό του προκαλεί εκνευρισμό. Ο Καπέλο έκανε καλά που τον αντικατέστησε καθώς μπορούσε να μας αφήσει με 10 παίκτες », τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός παράγοντας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK