Ένταση στο ΔΣ της Super League λόγω Παναθηναϊκού

Το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού (και) στα τηλεοπτικά προκάλεσε αντιδράσεις στο ΔΣ της Super League.

Ένταση στο ΔΣ της Super League λόγω Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση του Παναθηναϊκού να ψηφίσει "λευκό" κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League για το ζήτημα του Δημήτρη Σαραϊδάρη και για τα τηλεοπτικά, προκάλεσε αντιδράσεις από τους εκπροσώπους των υπολοίπων ΠΑΕ.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα έγκειται στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού η συμφωνία απαιτεί ομόφωνη στήριξη και οι "πράσινοι" έκαναν πίσω σε σχέση με τα όσα υπέγραψαν προ εβδομάδων.

Η νέα συμφωνία προέβλεπε το 40% του συμβολαίου να μοιραστεί ισομερώς στις 16 ομάδες της Super League και το υπόλοιπο 60% αναλόγως τους βαθμούς που θα συγκεντρώσουν.

Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με το υπάρχον πλαίσιο "πυροδοτώντας" αντιδράσεις. "Τι πράγματα είναι αυτά; Έχετε συμφωνήσει και παίρνετε την απόφαση σας πίσω. Πλάκα μας κάνετε", τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος.

"Λυπάμαι για την θέση του Παναθηναϊκού, είσαστε ανακόλουθοι", σχολίασε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός.

"Επειδή επικαλείστε την αξιοπιστία, για να υπάρξει πρέπει να ενισχυθούν οι μικροί. Αν το πιστεύατε δεν θα ήσασταν η μοναδική ομάδα που διαφωνεί στην ανακατανομή των εσόδων. Κάνω έκκληση να ενημερωθεί ο κύριος Αλαφούζος ώστε να αλλάξει η απόφαση", είπε ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, προανήγγειλε επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο για το ζήτημα.

Οι αντιδράσεις, πάντως, δεν ήταν ακραίες διότι στη λίγκα θεωρούν πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ήδη την υπογραφή του.

Από εκεί και πέρα, ο νέος πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, επικοινώνησε με τον ΟΠΑΠ και πιθανότατα περιμένει πρόταση από μηδενική βάση για χορηγία του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Superleague επέλεξε Σαραϊδάρη για την ΚΕΔ
"Δομικές διαφορές ουσίας" η αιτία που ο Παναθηναϊκός ψήφισε "λευκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK