Ενταση στο ΔΣ του Ερασιτέχνη

Υπό τη παρουσία του Ντέμη Νικολαϊδη έλαβε χώρα το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το απόγευμα (17:00) της Τρίτης. Ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ έδωσε το παρών για να ενημερώσει για τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου με κυριότερο αυτό του γηπεδικού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ενταση στο ΔΣ του Ερασιτέχνη

Υπό τη παρουσία του Ντέμη Νικολαϊδηέλαβε χώρατο διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το απόγευμα (17:00) της Τρίτης. Ο πρόεδρος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ έδωσε το παρών για να ενημερώσει για τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου με κυριότερο αυτό του γηπεδικού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ τόνισε πως δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις πάνω στο θέμα αυτό, ενώ επανέλαβε πως το γήπεδο δεν μπορεί να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση μερικών συμβούλων. Επίσης, είπε ότι δε μπορεί προς το παρόν να δεσμευθεί για τον χώρο που θα εγκριθεί ώστε να γίνει το γήπεδο, από τη στιγμή που δεν έχει συμφωνήσει με την Πολιτεία.

Εξέλιξη δεν είχαμε σε ότι έχει να κάνει και με το πρότζεκτ που θέλει την στέγαση των υπόλοιπων τμημάτων του Ερασιτέχνη στη Ν.Φιλαδέλφεια.
Ο διάλογος ήταν έντονος για αρκετή ώρα, αφού κάποιοι σύμβουλοι ζητούσαν περισσότερες εξηγήσεις για το θέμα. Ο Νικολαΐδης, απάντησε: "Ακόμα δεν έχει οριστεί ο χώρος που θα γίνει το γήπεδο. Εχω μιλήσει με Ολλανδούς ειδικούς και μου είπαν πως δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο έτσι όπως το θέλουμε στη Ν.Φιλαδέλφεια" .

Από εκεί και πέρα, η παρουσία του Ντέμη Νικολαϊδη και του Γιάννη Γρανίτσα στον ίδιο χώρο ήταν σίγουρο πως θα δημιουργούσε μια... ιδιόμορφη ατμόσφαιρα. Οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο, με τον πρώην πρόεδρο της Ερασιτεχνικής να κατηγορεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ πως δεν τον άφησε να προχωρήσει και δεν υπέγραψε το μνημόνιο συνεργασίας και τον Ντέμη Νικολαϊδη να απαντά: "Τόσες φορές σου ζήτησα, έστω και προφορικά, να μου πεις ποιοι θα χρηματοδοτήσουν το έργο και δεν το έκανες ποτέ!"

Λίγα λεπτά μετά τις 20:30, ο κ.Νικολαϊδης αποχώρησε από τον χώρο του ΔΣ του Ερασιτέχνη αποφεύγοντας να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ AEKFANS

Κατόπιν των τελευταίων γεγονότων που συνέβησαν και τηs εσωτερικήs διαμάχης που ξέσπασε μεταξύ των μελών του AEKFANS (και η αιτία απ'οτι φαινόταν προήλθε από εμένα...), πήρα την απόφαση να δηλώσω την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος του AEKFANS.

Ωστόσο, ύστερα από συννενόηση με τον πρόεδρο του AEKFANS κύριο Νίκο Γεωργαντζόγλου, καθώs και με την συναίνεση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. του AEKFANS, θα συνεχίσω να υπηρετώ το AEKFANS υπό το πόστο του συνδετικού κρίκου με τουs υπόλοιπους Συνδέσμους που συνεργάζονται με το AEKFANS.

Ελπίζω η απόφασή μου αυτή να δώσει μια λύση (έστω και προσωρινή...) στην άσχημη κατάσταση που δημιουργήθηκε (και που φταίω εγώ γι αυτό...) για το ευρύτερο καλό του AEKFANS και της ΑΕΚ γενικότερα...

Σταύροs Τσιλιμιγκάκηs
Μέλο; του Δ.Σ. και πρώην αντιπρόεδρος του ΑΕΚFANS

*** Κλήσεις στην Εθνική Νέων

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, κ. Νίκος Νιόπλιας, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές Άγγελο Κομβολίδη, Δημήτρη Κουτρουμάνο, Παναγιώτη Κονέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Βασίλη Πλιάτσικα προκειμένου να μετάσχουν στην αποστολή της ελληνικής ομάδας για προπονήσεις και συμμετοχή στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Γερμανία. Οι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στην αποστολή το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK