ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενταση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο. Ολα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι υπέρ του Αρη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

default image
Δεν έλειψαν τα… παρατράγουδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης” μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο. Ολα ξεκίνησαν μετά την απόφαση του διαιτητή να δώσει πέναλτι υπέρ του Αρη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Εβαν Λίνεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο εξοργισμένος και προσπάθησε να πλησιάσει τον κ.Μαζαράκο, αλλά τον συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι, ενώ ο Ντάριο Φερνάντες ξέσπασε σε έναν”ballboy”, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση μερίδας φίλων του Αρη που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αργεντίνος δεν σταμάτησε εκεί, αφού πάνω στην οργή του χτύπησε έναν αστυνομικό με τη σημαία του κόρνερ! Μάλιστα, ο αστυνομικός που έπεσε θύμα αυτής της… ιδιόμορφης επίθεσης είναι αποφασισμένος να κάνει μήνυση στον παίκτη του Πανιώνιου.

Μετά από αρκετά λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν και άπαντες αποχώρησαν από το γήπεδο, βάζοντας τον επίλογο σε μία “γεμάτη” από κάθε άποψη αναμέτρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ