Ένταση στο Περιστέρι με άρωμα... τελικού Κυπέλλου

Επεισόδια ξέσπασαν στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης μεταξύ του Αφόβου και του Αγίου Θωμά για τα μπαράζ της δεύτερης κατηγορίας Αθηνών.

Ένταση στο Περιστέρι με άρωμα... τελικού Κυπέλλου
INTIME SPORTS

Συγκεκριμένα, περίπου 100 άτομα, αρκετά από τα οποία φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού, εμφανίστηκαν έξω από το γήπεδο λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και προκάλεσαν επεισόδια.

Μερικοί εκ των οπαδών πέταξαν φωτοβολίδες προς την εξέδρα, ενώ μερικοί εξ αυτών έκαναν "ντου", με συνέπεια να καταγραφούν συμπλοκές σώμα με σώμα και να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άτομα.

Η όλη ένταση δεν πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις χάρη στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις και άδειασε μέρος της εξέδρας, προκειμένου να αποκατασταθεί η τάξη.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου και οι βοηθοί του βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστώσουν αν είναι εφικτό να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο προτίμησαν την οριστική διακοπή εξαιτίας του γεγονότος ότι μερικοί οπαδοί είχαν παραμείνει στις εξέδρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK