Εντιγκά: "Η Μονακό έχει το προβάδισμα"

O Ντελβέν Εντινγκά με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του σχετικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά, τόνισε πως η Μονακό έχει το προβάδισμα.

Εντιγκά: "Η Μονακό έχει το προβάδισμα"
INTIME SPORTS

"Προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο επόμενο ματς με την Ναμίμπια. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω (αν θα μείνει στον Ολυμπιακό). Μετά θα σκεφτώ το μέλλον μου. Η Μονακό έχει το προβάδισμα μιας και έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο και τους καταλαβαίνω. Θα το καταλάβω αν με ζητήσουν πίσω", είπε αρχικά και συνέχισε για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε:

"Παίξαμε με πάθος και κερδίσαμε τον τίτλο. Είναι όμορφο το συναίσθημα να κατακτάς έναν ακόμα τίτλο. Είναι ξεχωριστό να κερδίζεις πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το 41ο πρωτάθλημα και μάλιστα έχει μεγάλη σημασία γιατί καταφέραμε και τερματίσαμε πάνω από τον Παναθηναϊκό".

Για την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε: "Πιστεύω πως το αποτέλεσμα της σεζόν είναι θετικό, παρότι δεν ξεκίνησα καλά στην αρχή της σεζόν. Έπαιξα περισσότερο στο δεύτερο κομμάτι, περίπου 30 παιχνίδια, έξι από αυτά για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με βοήθησε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου κάτι που μου έλειπε προτού έρθω στην Αθήνα. Με την πορεία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα, σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK