ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά, καθώς με εντολή Κωστάκη Κουτσοκούμνη διακόπτεται η αγωνιστική δράση, μετά τη φωτιά που έβαλαν άγνωστοι στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα την ώρα που βρισκόταν στην ΕΠΟ!

ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

Η πρόταση αυτή του Κωστάκη Κουτσοκούμνη έρχεται ως αποτέλεσμα των απειλών στον διαιτητή Γιάννη Τσαχειλίδη ενώ σε νεότερη εξέλιξη έγινε γνωστό ότι άγνωστοι έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στην ΕΠΟ για να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Η Superleague έχει ενημερωθεί για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και το θέμα θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (9/11).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Το μέλος της ΠΔΕ της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΚΕΔ κ. Γιώργος Μπίκας κατάγγειλε σήμερα την καταστροφή της οικίας του στη Χαλκιδική από ύποπτη πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτίων της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οπότε και θα επανεξετάσει την στάση της.

Η ΠΔΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον κ. Γεώργιο Μπίκα, τον οποίο και θα στηρίξει με κάθε τρόπο.

Η ΠΔΕ ενημέρωσε για την απόφασή της αυτή τον εκπρόσωπο των FIFA/UEFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις FIFA και UEFA".

24MEDIA NETWORK