Έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

Έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Στο Γιώργο Κασναφέρη και το βοηθό του έριξε η ΠΑΕ Ηρακλής το βάρος της ήττας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κυανόλευκοι διαμαρτύρονται για την ακύρωση του γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτης Λαγός. Η ανακοίνωση αναφέρει:

" Η ΠΑΕ Ηρακλής διαμαρτύρεται εντόνως για το μέγιστο διαιτητικό ατόπημα που συντελέστηκε από τον Β' βοηθό του διαιτητή κ. Κασναφέρη, κ. Καραπαναγιώτη και τον ίδιο τον διεθνή διαιτητή και που έχει - βεβαίως - να κάνει με την ακύρωση του πεντακάθαρου - κατά την κρίση όλων των καθηγητών διαιτησίας και της ανάλογης σεμιναριακής αναφοράς του κ. Γερμανάκου - γκολ του Παναγιώτη Λαγού στο 64ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης. Ανάλογες διαιτητικές αποφάσεις ευτελίζουν την επάρκεια των εμπνευστών τους και απαξιώνουν την τίμια διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων ".

Μπορεί βέβαια οι "κυανόλευκοι" να βρήκαν μία από τις αιτίες της ήττας από τον Απόλλωνα, όμως αυτή δεν είναι η μοναδική. Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι της ομάδας ξέσπασαν προς τους ποδοσφαιριστές και όχι προς το διαιτητή, αποδεικνύει πολλά. Αποδεικνύει πρώτα απ' όλα ότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας τους, από την οποία θα περίμεναν μία εύκολη και άνετη νίκη, ώστε να μην μπορεί κανένας Κασναφέρης να της στερήσει βαθμούς.

Προπόνηση την Τρίτη

Μία ημέρα ρεπό έδωσε ο Σάββας Κωφίδης στους παίκτες του. Οι προπονήσεις αρχίζουν πάλι την Τρίτη και το ραντεβού έχει οριστεί στις 5 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK