Εντονη εξωαγωνιστική δραστηριότητα στο "λιμάνι"

Τα μεταγραφικά θέματα δείχνουν να έχουν κυρίαρχο ρόλο στην ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Τροντ Σόλιντ με τους Λούβαρη και Θεοδωρίδη. Οι τρεις άνδρες είχαν ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά όπως γνωστοποίησαν οι "ερυθρόλευκοι", τουλάχιστον επισήμως, δεν έγινε συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας. Προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Στολτίδης, χειρουργήθηκε ο Ταραλίδης.

Εντονη εξωαγωνιστική δραστηριότητα στο "λιμάνι"
Τα μεταγραφικά θέματα δείχνουν να έχουν κυρίαρχο ρόλο στην ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών στον Ολυμπιακό, αλλά κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Τροντ Σόλιντ με τους Λούβαρη και Θεοδωρίδη. Οι τρεις άνδρες είχαν ραντεβού στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά όπως γνωστοποίησαν οι "ερυθρόλευκοι", τουλάχιστον επισήμως, δεν έγινε συζήτηση για την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτό που σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά είναι η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας, η οποία αναφέρει τα εξής: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν από την προπόνηση, συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιώργος Λούβαρης, ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Σάββας Θεοδωρίδης και ο προπονητής της ομάδας Τροντ Σόλιντ. Στη συνάντηση συζητήθηκαν προσωπικά θέματα που αφορούν τον κ. Σόλιντ και τους βοηθούς του Κρις Φαν Πιουβέλντε και Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ενώ αποφασίστηκε οι συναντήσεις αυτές να επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα".

Οι πρώτες σκέψεις που έγιναν, από την στιγμή που τα ονόματα των βοηθών του Σόλιντ βρίσκονται στην ανακοίνωση, έχουν να κάνουν με διαρροές από τα αποδυτήρια, για τις οποίες είχαν κατηγορηθεί και αυτοί. Παρ' αυτά, οι διοικούντες τον σύλλογο δεν δείχνουν να τα ενστερνίζονται και υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προσωπικά θέματα των κυρίων Πιουβέλντε και Γιανέφσκι, χωρίς αυτά να αναφέρονται σε υποθέσεις που πλήττουν το γόητρο της ομάδας.

Eκτός ομάδας για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες τέθηκε ο Γιάννης Ταραλίδης, ο οποίος Χειρουργήθηκε με επιτυχία, στους κοιλιακούς, το πρωί της Πέμπτης από τον κ. Κωνσταντινίδη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Ολα πήγαν καλά και πλέον ο μέσος του συλλόγου αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

*** Σπουδαίας σημασίας φιλικό αγώνα δίνουν τη Δευτέρα 17/10/2005 και ώρα 16:00 οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» βετεράνοι θα αντιμετωπίσουν την Μικτή των Βετεράνων της Δραπετσώνας. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Δήμο Δραπετσώνας και οι φίλαθλοι της περιοχής αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πριν από την έναρξη του παιχνιδιού θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στις παλιές μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου μας.

Aπό εκεί και πέρα ο Νορβηγός τεχνικός ασχολείται αποκλειστικά με τον αγώνα που θα δώσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Νορβηγός πήρε ευχάριστα μηνύματα από την προπόνηση της Πέμπτης, αφού ο Ιεροκλής Στολτίδης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον διατηρεί ισχυρό προβάδισμα για να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον "δικέφαλο" του Βορρά.

Στην αντίπερα όχθη οι Καφές και Πάντος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, ενώ ο βραχύσωμος δεξιός μπακ έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, καθώς ένιωσε ενόχληση στο γόνατο. Πρόγραμμα με θεραπεία έκανε ο Πατσατζόγλου και ατομικό ο Σούρερ.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Πέμπτη ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του με το εισιτήριο της πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ του 2006. Ο "Τζόλε" δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του και στην συνέχεια προπονήθηκε κανονικά. Ευχαριστημένος παρουσιάστηκε ο Σόλιντ και για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνου δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Κύπρου με την Γαλλία και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκε, αφού είναι γνωστό πως είχε παραπονεθεί για σημάδια κόπωσης, τον τελευταίο καιρό.

"Μαυρογενίδης: Απαγορεύεται η χαλάρωση

Προσγειωμένος, παρά την ήδη σημαντική διαφορά που έχει εξασφαλίσει η ομάδα του από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Αναλυτικά ο διεθνής αμυντικός είπε:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

"Αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με σοβαρότητα και πειθαρχία. Πρώτος στόχος είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας, ελπίζω για τελευταία φορά. Θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, ώστε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε όλα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα από τώρα και δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Έχουμε αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν, όταν είχαμε μεγάλη διαφορά, τη χάσαμε και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύναμη στην Ελλάδα. Είτε παίζει στην Τούμπα είτε στην Αθήνα έχει ως στόχο τη νίκη, όπως και όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό. Νομίζω όμως πως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς, ειδικά στο γήπεδό μας, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ".

Για το ταξίδι στο Λιόν

'Όπως είπα προέχει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ποια είναι η Λιόν. Θεωρώ πως είναι από τις πιο φορμαρισμένες και καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό τόσο στα δύο παιχνίδια με τη Λιόν, όσο και σε αυτά που θα απομείνουν με τη Ρόζενμποργκ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Champions League είναι μια διοργάνωση, που είτε πρωταγωνιστείς είτε όχι είναι πολύ σημαντική. Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, κυρίως όσον αφορά στον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για τη δεύτερη θέση, αν αυτό είναι δυνατόν, ή την τρίτη θέση, που οδηγεί στο UEFA".

Για τις αλλαγές του Σόλιντ

"Και ο κύριος Σόλιντ, αλλά και οι υπόλοιποι προπονητές που πέρασαν, προσπάθησαν ο καθένας να περάσει τη φιλοσοφία του. Με τον κ.Σόλιντ μαθαίνουμε κάποια καινούρια πράγματα, όσον αφορά κυρίως στο στυλ προπόνησης. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα αφομοιώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ξέρουμε πως από πλευράς απόδοσης δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο καλύτερο επίπεδο, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αποδείξει πως είναι δίκαια πρωταθλητές όλα αυτά τα χρόνια".

Για τον τραυματισμό στην Μαδρίτη

"Επέστρεψα στις προπονήσεις πριν δύο ημέρες. Είχα ένα πρόβλημα που το κουβαλούσα από πέρυσι, όταν συνεχώς προσπαθούσα να επιστρέψω στη δράση νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Τώρα όμως είμαι καλά. Θέλω να είμαι υγιής και όποτε μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι κοντά στην ομάδα και να τη βοηθώ".

Για την Εθνική Ομάδα

"Το ότι δεν πάμε στο Μουντιάλ, μπορεί να λέει κάτι, μπορεί να μη λέει και τίποτα. Τα παιδιά αυτά πέτυχαν για την Ελλάδα το απόλυτο. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Τις τελευταίες ημέρες έχουμε ακούσει πολλά πράγματα. Πρέπει να αφήσουμε τις αποφάσεις σε αυτούς που πρέπει. Όσο αγωνίζομαι και έχω τις δυνατότητες έχω τη φιλοδοξία να κληθώ στην εθνική. Εγώ δε θα πάψω να ελπίζω να επιστρέψω στην εθνική, αλλά αυτό εξαρτάται από τη δική μου απόδοση"

Για το μπασκετικό τμήμα

"Όλοι βλέπουμε πως έχει γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια. Όσοι είμαστε στον Ολυμπιακό θέλουμε όλα τα τμήματα να είναι πρώτα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού είναι πολύ τυχεροί, γιατί βλέπουν όλα τα τμήματα να πρωταγωνιστούν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK