Έντσο Φερνάντες: Ο προπονητής της Μπενφίκα έκανε την αποκάλυψη

Πως ο Έντσο Φερνάντες θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα της Μπενφίκα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αποκάλυψε ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμίντ.

Benfica's Enzo Fernandez controls the ball during the Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντσο Φερνάντες είναι ο παίκτης που θέλουν όλοι οι μεγάλοι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Θόλο, όλο αυτό το διάστημα,παραμένει το τοπίο σε ό,τι είχε να κάνει με το μέλλον του Έντσο Φερνάντες, μετά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Παρά το γεγονός πως η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε έντονα για τον ποδοσφαιριστή, καταβάλλοντας μάλιστα στην Μπενφίκα επίσημη πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ, ο Αργεντίνος δεν αναμένεται να αποχωρήσει από τους αετούς της Λισαβόνας.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας,Ρότζερ Σμιντ σε δηλώσεις του. "...Είμαι σίγουρος ότι ο Έντσο θα παραμείνει στην ομάδα μας. Τον βλέπω χαρούμενο και σε εξαιρετική κατάσταση..."

Πάντως, η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να υπογράψει τον ποδοσφαιριστή, ενώ δεν αποκλειέται να συνεχίσει τις ενέργειες για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τις δηλώσεις του Σμιντ

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πυροδοτεί βόμβα 100 εκάτ. για ελίτ ποδοσφαιριστή

Η εθνική Μαρόκο έκανε μεταγραφή από τη Ρεάλ

Ρανιέρι: Στα 71 του χρησιμοποιεί την πιο μοντέρνα προπονητική τεχνική

News 24/7

24MEDIA NETWORK