Εντυπωσιακός ο Πυρσός, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Το πολύ καλό του σερί στα φιλικά παιχνίδια συνέχισε ο Πυρσός Γρεβενών επικρατώντας το Σάββατο (23/04) του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Εντυπωσιακός ο Πυρσός, επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Η νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική ομάδα παίζοντας ουσιαστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του "Άγιαξ" και να γνωρίσει την αποθέωση από περίπου 1.000 οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο των Γρεβενών.

Η γιαννιώτικη ομάδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11’ με προβολή του Σαϊτιώτη για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα ο Γέλοβατς για λογαριασμό του Πυρσού. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ στο 25’ πάλι με δράστη τον Γέλοβατς, ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα ενώ έκλεισαν το σκορ στο 74 λεπτό μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Βελόνη.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα προβλημάτισε έντονα με την απόδοση του, ωστόσο ο Γκιγιέρμο Όγιος με δηλώσεις του εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τη συνέχεια.

"Στα φιλικά παιχνίδια δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα και δεν πρέπει να μας παρασύρουν. Πιστεύω, πως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι σε σύγκριση με τα ματς που δώσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Φυσικά, πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, όπως προκύπτει από τα γκολ που δεχθήκαμε. Όμως, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστές κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK