ΕΠΑΕ: "Κόσμος και κοσμάκης" σε απολογία

Σε απολογία από το Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ κλήθηκαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί για παράβαση της προκύρηξης του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ κλήθηκε να απολογηθεί για απρεπή συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης

ΕΠΑΕ: "Κόσμος και κοσμάκης" σε απολογία
Σε απολογία από το Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ κλήθηκαν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός θα απολογηθεί για παράβαση της προκύρηξης του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΚ κλήθηκε να απολογηθεί για απρεπή συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης.

Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 21/10/2005 και ώρα 09:30 τις παρακάτω ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ– ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η εγκαλουμένη δεν τοποθέτησε τη μοκέτα χορηγού της ΕΠΑΕ (AMSTEL) δίπλα στα δοκάρια καθώς και τη πινακίδα των χορηγών της ΕΠΑΕ. Επί παραβάσει των άρθρων 17 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος και 30 του ΚΑΠ.

Την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ γιατί κατά τη διάρκεια του β’ ημιχρόνου του αγώνα ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο δύο-τρία (2-3) μπουκάλια με νερό.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει. Την ΠΑΕ ΑΕΚ γιατί πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ, τέσσερις (4) φίλαθλοι της εγκαλουμένης, δύο (2) από αυτούς που βρίσκονταν εντός γηπέδου και δύο (2) που κατέβηκαν από την εξέδρα πήγαν μπροστά από τους φιλάθλους της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και άρχισαν σεξουαλικές χειρονομίες. Η αστυνομία επενέβη και κατάφερε να συλλάβει έναν από τους οπαδούς της εγκαλουμένης με συνέπεια δέκα (10) από αυτούς να πηδήξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τον πάρουν από τα χέρια της αστυνομίας. Επίσης φίλαθλοι της εγκαλουμένης φώναζαν συνθήματα κατά της αστυνομίας και του Ολυμπιακού, ενώ εκτόξευσαν επτά-οκτώ (7-8) καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο. Στο α΄ ημίχρονο του αγώνα και με την επίτευξη τέρματος της ομάδας τους φίλαθλοι της εγκαλουμένης άναψαν ένα (1) καπνογόνο χωρίς να το πετάξουν στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου φίλαθλοι της ιδίας ομάδας έριξαν στον περιβάλλοντα αγωνιστικό χώρο δύο-τρία (2-3) μπουκάλια με νερό.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, ιι του ν. 3372/05, όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ γιατί στο 55’ λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα. Με την επίτευξη του τρίτου τέρματος της ομάδας τους φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και τον Ν. ΛΥΡΑΚΗ (Διερμηνέας) γιατί : Στο 49΄ και 55΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικά συνθήματα. Επίσης στο 72΄ λεπτό του αγώνα απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο διερμηνέας της εγκαλουμένης Ν. ΛΥΡΑΚΗΣ διότι διαμαρτυρήθηκε στον τέταρτο διαιτητή για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 13 παρ. 6ζ και 30 του ΚΑΠ και 1 παρ. 4 i του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και τον Γ. ΣΠΑΝΟ (Πρόεδρος) γιατί στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ο Πρόεδρος της εγκαλουμένης Γ. ΣΠΑΝΟΣ εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και απευθυνόμενος σε αυτούς είπε: «παίξε μας 50-50 μας έχεις ρημάξει στα φάουλ». Κατά τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, και 30 του ΚΑΠ και άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ γιατί στο 90΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν δύο (2) κροτίδες χωρίς να πέσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει. Την ΠΑΕ ΑΡΗΣ γιατί στο 65΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα. Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει. Την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και τον Ν. ΚΑΦΕΝΤΖΗ (διερμηνέας) γιατί στο 61΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙ – ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ, ο διερμηνέας της εγκαλουμένης Ν. ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ, διαμαρτυρόμενος έντονα στον α΄ βοηθό διαιτητή τον έβρισε χυδαία με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 13 παρ. 6ζ και 30 του ΚΑΠ Την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ γιατί στο 21΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και με την επίτευξη τέρματος της ομάδας τους, φίλαθλοι της εγκαλουμένης έριξαν τρεις (3) κροτίδες εκτός του αγωνιστικού χώρου. Στο 55΄ λεπτό του αγώνα οι ως άνω φίλαθλοι μετά την επίτευξη τέρματος της ομάδας τους έριξαν δύο (2) κροτίδες.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί στο 16΄λεπτό του αγώνα ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα. Επίσης στο 56΄ λεπτό του αγώνα οι ως άνω φίλαθλοι εκφώνησαν υβριστικό σύνθημα.

Επί παραβάσει του άρθρου, 1 παρ. 4ι, του ν. 3372/05, όπως ισχύει. Την ΠΑΕ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – ΠΑΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφώνησαν υβριστικά συνθήματα. Επίσης οι ως άνω φίλαθλοι έριξαν κροτίδες εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 i του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει. Την ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ γιατί στο 25΄λεπτό του αγώνα ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν υβριστικό σύνθημα εν χορώ. Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 i του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει.

Την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ γιατί στο 30΄και 40΄λεπτο του Α’ ημιχρόνου του αγώνα ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ φίλαθλοι της εγκαλουμένης εκφωνούσαν υβριστικά συνθήματα.

Επί παραβάσει του άρθρου 1 παρ. 4 i του Ν. 3372/2005 όπως ισχύει. Το ΤΑΠ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ και τον Α. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟ (διερμηνέας) γιατί στο 89’ λεπτό του αγώνα ΤΑΠ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΤΑΠ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ο διερμηνέας της εγκαλουμένης Α. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, ζητούσε επιτακτικά τη λήξη του αγώνα επαναλαμβάνοντας την εξής φράση : «σφύρα , έληξε» με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο

Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5, 13 παρ. 6ζ και 30 του ΚΑΠ Την ΠΑΕ ΑΕΚ ΝΕΩΝ γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πρωταθλήματος ΝΕΩΝ μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ η γηπεδούχος ομάδα δεν φρόντισε να έχει φορείο στον αγωνιστικό χώρο.

Επί παραβάσει των άρθρων 8 παρ 2 α, 29 παρ 2 περ εγ του ΚΑΠ

News 24/7

24MEDIA NETWORK