Επαφές Ρεάλ Μαδρίτης-Καπέλο

Την πιθανότητα επιστροφής του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το ερχόμενο καλοκαίρι αποκαλύπτει με δημοσίευμα της η ισπανική «Marca».

Επαφές Ρεάλ Μαδρίτης-Καπέλο
Την πιθανότητα επιστροφής του Φάμπιο Καπέλο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης από το ερχόμενο καλοκαίρι αποκαλύπτει με δημοσίευμα της η ισπανική «Marca». Η διοίκηση της «βασίλισσας» φέρεται να είχε επαφή με τον Ιταλό τεχνικό προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας από τον επόμενο Ιούλιο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, η οποία θα επιβεβαιωθεί στο τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός της Γιουβέντους είχε περάσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 1996/97 κατακτώντας το πρωτάθλημα Ισπανίας με συνολικά 92 βαθμούς, 85 γκολ υπέρ και 36 κατά ενώ συνολικά σε 42 αγώνες είχε 27 νίκες, 11 ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο 59χρονος προπονητής έχει κοουτσάρει επίσης τις Μίλαν (1990-1996, 1997-1998), Ρόμα (1999-2004) και Γιουβέντους (2004 μέχρι σήμερα).

Θεωρείται σίγουρο πως ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης αναζητεί ήδη τον διάδοχο του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να οδηγήσει την ομάδα του σε κάποια επιτυχία. Ο Καπέλο θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τεχνικούς και ο ισχυρός άντρας της «βασίλισσας» ευελπιστεί πως θα προσδώσει στους «γκαλάκτικος» την χαμένη αίγλη τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK