Επαφή Στρασμπούρ-Ντεσαγί

Προτού καλά-καλά πατήσει το πόδι του στη Γαλλία και ανακοινώσει πως βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του, το τηλέφωνο του Μαρσέλ Ντεσαγί δέχθηκε την πρώτη κλήση.

Επαφή Στρασμπούρ-Ντεσαγί

Προτού καλά-καλά πατήσει το πόδι του στη Γαλλία και ανακοινώσει πως βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του, το τηλέφωνο του Μαρσέλ Ντεσαγί δέχθηκε την πρώτη κλήση. Ο πρόεδρος της Στρασμπούρ, τη μοναδικής ομάδας που ακόμη δεν έχει πετύχει νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα, Αλέν Αφλελού, επικοινώνησε με τον άλλοτε διεθνή αμυντικό διερευνώντας τις προθέσεις του αλλά εκδηλώνοντας παράλληλα το ενδιαφέρον των Αλσατών να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ντεσαγί επιφυλάχθηκε να απαντήσει ζητώντας διορία δύο εβδομάδων. Περιμένει άλλωστε τη γυναίκα του προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού το επαγγελματικό μέλλον του. Ο Αφλελού φρόντισε πάντως, πριν ακόμη ο Ντεσαγί αποφασίσει, να εξήρει τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα είχε ο ερχομός του στη Στρασμπούρ. " Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος είτε στα αποδυτήρια είτε στον πάγκο μπορεί να κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία των υπόλοιπων παικτών ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK