Επαγγελματίας ο Τουμανίδης

Την περυσινή σεζόν ο Σάββας Τουμανίδης πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την Κ20 και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Επαγγελματίας ο Τουμανίδης

"Το περίμενα αυτό το συμβόλαιο, το ήθελα. Είναι το πρώτο μου και είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα γιατί ήρθε έπειτα από μια πολύ δύσκολη σεζόν, από έναν μεγάλο τραυματισμό που με άφησε εκτός για αρκετούς μήνες. Το βλέπω ως μια επιβράβευση των κόπων μου", είπε αρχικά στο paokfc.gr.

Στη συνέχεια προσέθεσε: "Από εκεί και πέρα, στην ουσία δεν αλλάζει κάτι. Ο στόχος παραμένει ίδιος και είναι η καθιέρωση στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα".

Ο Σάββας Τουμανίδης προσπαθεί σκληρά και σε έναν άλλο τομέα, εκείνον της εκπαίδευσης. Πριν από λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του για να μπει στο πανεπιστήμιο και εκτός απροόπτου αναμένεται να περάσει σε ΑΕΙ Οικονομικών ή στη Γυμναστική Ακαδημία στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει να συνδυάζει ποδόσφαιρο και μόρφωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK