Έπαιξε... αεράμυνα στο Βόλο ο ΠΑΟΚ

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Βόλο, σε ένα ματς που ο "Δικέφαλος" πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και ηττήθηκε με 4-2.

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος επικράτησε του ΠΑΟΚ 4-2, σε φιλικό που έγινε στο ΕΑΚ Βόλου, για φιλανθρωπικό σκοπό, παρουσία περίπου 1500 θεατών.

Ο Δικέφαλος, με τον Ελ Καντουρί για πρώτη φορά στην σύνθεσή του, παρουσιάστηκε ασύνδετος, με διάθεση να τρέξει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Εκεί ο Μαροκινός έψαχνε τρόπους να δημιουργήσει φάσεις με συμπαραστάτες τους Πέλκα και Μπίσεσβαρ, αλλά η αδυναμία εντός μεγάλης περιοχής και η ταυτόχρονη απουσία επιστροφών στην άμυνα, έδωσε δικαίωμα στους γηπεδούχους να βγάλουν αρκετές αντεπιθέσεις, και να προηγηθούν με 2-0 με την συμπλήρωση 19 λεπτών αγώνα, με σκόρερ τους Ηλιόπουλο και Πίτου Γκαρσία (με πέναλτι).

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 20' με τον Ελ Καντουρί, που σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή πάνω στη κίνηση, αλλά η εικόνα του ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά δεν άλλαξε, με τον Βόλο να κάνει το 3-1 στο 37' με τον Ηλιόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ “έδεσε” με την παρουσία του Κάτσε, με τις δυο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ. Ο ΠΑΟΚ μείωσε με τον Γκαργκαλατζίδη και στο φινάλε ο Δεμηρτζόγλου έγραψε το τελικό 4-2.

Διαιτητής: Καλαντζής

Σκόρερ: 13' Ηλιόπουλος, 19' (πεν) Πίτου Γκαρσία, 37' Μάντζης, 89' Δεμηρτζόγλου – 20' Ελ Καντουρί, 75' Γκαργκαλατζίδης

NFC Βόλος (4-2-3-1): Πατσογιώργος, Ντεντάκης, Ηλιάδης, Δημόπουλος, Καλαμίδας (53' Δημηνάς), Πιαστόπουλος, Καμπαγιέρο (85' Ζέρης), Πέντα (68' Μηλιώτης), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75' Κυπαρίσσης), Μάντζης (61' Δεμηρτζόγλου). Προπονητής: Χουάν Φεράντο

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης (46' Σιαμπάνης), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Μαλεζάς (46' Βαρέλα), Πούγγουρας , Κωνσταντινίδης, Κάνιας, Ελ Καντουρί (67' Δημητριάδης), Χατζηστραβός (46' Κάτσε), Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Σταθόπουλος (55' Γκαργκαλατζίδης). Προπονητής: Ράζβαν Λουτσέσκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK