Έπαιξε στο... πρωτάθλημα Αιγύπτου και έχασε 3-0 η Μπάγερν!

Λίγες ημέρες μετά την ήττα στη Bundesliga από την Χόφενχαϊμ η Μπάγερν απάντησε με νίκη στο CL, ενδιάμεσα όμως πρόλαβε να παίξει και στο πρωτάθλημα της... Αιγύπτου!

Έπαιξε στο... πρωτάθλημα Αιγύπτου και έχασε 3-0 η Μπάγερν!

Φουλ της... Μπάγερν τα τελευταία 24ωρα σε Γερμανία και... Αφρική! Οι Βαυαροί αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο στη Bundesliga όπου ηττήθηκαν από την Χόφενχαϊμ και την Τρίτη επιβλήθηκαν 3-0 της Άντερλεχτ στο Champions League, όμως το παράδοξο είναι πως είδαμε την φημισμένη γερμανική ομάδα να δηλώνει "παρούσα" και στο πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Πώς έγινε αυτό; "Υπεύθυνη" είναι η Ναμπαρού της Αιγύπτου, ομάδα που παίρνει μέρος στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας, η οποία απέναντι στην Χάρας Ελ Χόχουντ βρέθηκε στην αμήχανη θέση να εμφανιστεί στο γήπεδο χωρίς τις βασικές εμφανίσεις της.

Αυτό που σκαρφίστηκε ο προπονητής της Ρέντα Αμπνελάαλ για να μπορέσει να παίξει η ομάδα και να μην ακυρωθεί ήταν να φορέσουν οι παίκτες της, φανέλες της Μπάγερν Μονάχουν (όλοι πλην γκολκίπερ), με το "πείραμα" όμως να μην πετυχαίνει και το κοντέρ να γράφει 3-0 υπέρ της αντιπάλου.

Μάλλον η φανέλα της Μπάγερν, των δεκάδων πρωταθλημάτων και των πέντε τροπαίων Champions League, ήταν πολύ βαριά για τους Αιγύπτιους της Ναμπαρού...

News 24/7

24MEDIA NETWORK