Έπαιζε στη Μπάρτσα, τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα... φυλακή!

Θυμάστε τον Φάμπιο Ρόσεμπακ; Πρόκειται για τον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μέσο που πέρασε από την Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια και έπαιξε κάποια στιγμή "δυνατά" στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Στα 35 του πια το νέο του... χόμπι τον οδήγησε στη φυλακή.

Έπαιζε στη Μπάρτσα, τον ήθελε ο Ολυμπιακός και τώρα... φυλακή!

Οι αστυνομικές Αρχές της Βραζιλίας έκαναν "ντου" σε σπίτι που είχαν την πληροφορία ότι λειτουργούσε σαν αρχηγείο συμμορίας και έπεσαν... διάνα!

Η εγκληματική οργάνωση διοργάνωνε κοκορομαχίες με παράνομα στοιχήματα -εννοείται- και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσχεσε μέσα από τη γιάφκα εκπαιδευμένους κόκορες - μαχητές, χρήματα και όπλα!

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν κι ένας πρώην άσος των γηπέδων. Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα μίντια ο Φάμπιο Ρόσεμπακ ήταν εκ των ηγετικών στελεχών της παράνομης "φάμπρικας" με τις κοκορομαχίες.

Για τον Ρόσεμπακ η Μπαρτσελόνα είχε πληρώσει 9.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ιντερνασιονάλ το 2001, ωστόσο στους "μπλαουγκράνα" δεν τα κατάφερε και έψαξε την τύχη του σε άλλα κλαμπ όπως η Μίντλεσμπρο και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Για τον Ρόσεμπακ είχε ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός το 2010 όταν ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στην Γκρέμιο. Ο μάνατζερ του εκείνη την εποχή, Οράσιο Γκατσιόνι επιβεβαίωνε με δηλώσεις του ότι πράγματι ο πελάτης του είχε δεχθεί πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας...

Photo Credits: AP Photo/Israel Lopez Murillo

News 24/7

24MEDIA NETWORK