"Επανέναρξη άμεσα", ζήτησε η Football League

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος από αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισε να ζητήσει το Δ.Σ. της Football League από την ΕΠΟ, ενώ παράλληλα προτείνει την κατάργηση του ορισμού των διαιτητών και επαναφορά της κλήρωσης.

"Επανέναρξη άμεσα", ζήτησε η Football League
INTIME SPORTS

Να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα από το προσεχές Σαββατοκύριακο και να αρθεί η επ’ αόριστο αναβολή των πρωταθλημάτων, αποφάσισε να ζητήσει η Football League από την ΕΠΟ, με απόφαση που έλαβε στο έκτακτο Δ.Σ. της Τρίτης 18/11.

Παράλληλα, οι ομάδες της Β’ Εθνικής δεσμεύονται για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, δηλώνοντας αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας.

Μαζί με τα παραπάνω, η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία αποφάσισε να ζητήσει από την ομοσπονδία να προβαίνει πλέον σε κλήρωση διαιτητών και όχι σε ορισμό, κάτι που βέβαια δεν μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, καθώς η "σύμβαση διαιτησίας" της UEFA προβλέπει αυστηρά ορισμό.

Τέλος, με αφορμή το δριμύ κατηγορώ που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος της "μικρής" λίγκας, Σπύρος Καλογιάννης ζήτησε (και φυσικά πήρε) ψήφο εμπιστοσύνης από τα μέλη του Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας αποφάσισε ομόφωνα στην άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό ζητά από την ΕΠΟ να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες για τον ορισμό των διαιτητών της έκτης αγωνιστικής ημέρας.

Τα μέλη της Ένωσης, οι Πρόεδροι των ΠΑΕ δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και είναι αντίθετοι σε κάθε μορφή βίας.

Πέρα των ανωτέρω, ομόφωνα το ΔΣ της Ένωσης αποφάσισε όπως ζητήσει από την ΕΠΟ να προβαίνει πλέον σε κλήρωση και όχι σε ορισμό των διαιτητών για τους αγώνες της FOOTBALL LEAGUE".

News 24/7

24MEDIA NETWORK