Επανέρχεται για Μπόατενγκ η Μπαρτσελόνα, εναλλακτική ο Λαπόρτ

Η Μπαρτσελόνα κοιτάζει για στόπερ και ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου Τζερόμ Μπόατενγκ, βρίσκεται ψηλά στην λίστα. Στα υπόψιν και ο Αϊμερίκ Λαπόρτ της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επανέρχεται για Μπόατενγκ η Μπαρτσελόνα, εναλλακτική ο Λαπόρτ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και ήδη έχει αρχίσει να "βολιδοσκοπεί" παίκτες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ομάδας.

Αναφορές από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τη "Marca" κάνουν λόγο πως ο υπεύθυνος μεταγραφών του συλλόγου, Τσάρλι Ρέσακ, έχει αναλάβει να προσεγγίσει την πλευρά του Τζερόμ Μπόατενγκ, προκειμένου να τον πείσει να αφήσει την Μπάγερν και το Μόναχο, ώστε να ενταχθεί στο δυναμικό των Καταλανών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Βαρκελώνης εξετάζει την περίπτωση του Γερμανού διεθνή. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παίκτης πριν από περίπου έναν μήνα στη γερμανική εφημερίδα "Bild", είχε δεχθεί πρόταση από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, την οποία και απέρριψε. Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια έως το 2018 και η περίπτωση του παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "transfermarkt", ο 26χρόνος κοστολογείται στα 48.000.000 ευρώ.

Στα υπόψιν των "μπλαουγκράνα" υπάρχει και η περίπτωση του 20χρόνου Γάλλου αμυντικού, Αϊμερίκ Λαπόρτ. Ο ταλαντούχος παίκτης της Αθλέτικ Μπιλμπάο (η αξία του οποίου ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ), έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και θεωρείται ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Λαπόρτ, θα παραμείνει στου "Βάσκους" για άλλον έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK