Επαγγελματική νίκη η ΑΕΛ
Με γκολ του Μίλαν Μπόγιοβιτς στο 36ο λεπτό, η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στο Αλκαζάρ κι επανήλθε στις επιτυχίες. Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη η Καλλιθέα.
1ος όμιλος
Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από την επικίνδυνη ζώνη σημείωσε η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας του Αλίμου. Ο Ούγκο Ματσάντο άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής στο 52ο λεπτό και ο Μιχάλης Φράγκος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα μετά από αντεπίθεση στο 80ό λεπτό.
Άλιμος (Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Καρακώστας, Ιωάννου, Γαβριήλ, Τσατσαρής, Μπεριέξ, Παντελής (77′ Ρούπης), Σαγανάς, Καραμέρης, Σταύρου.
Καλλιθέα (Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Πίκολο, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μιχαλόπουλος (64′ Τσίπρας), Ματσάντο (86′ Τεγούσης), Τσίτας (73′ Ντουρμισάι), Φράγκος.
2ος όμιλος
Στις επιτυχίες επανήλθε η ΑΕΛ, αφού χάρη στο γκολ του Μίλαν Μπόγιοβιτς, έκαμψε την αντίσταση του Αγροτικού Αστέρα με 1-0. Οι “βυσσινί” είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης του Αλκαζάρ, με συνέπεια να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να διατηρηθούν στο -2 από την τρίτη Ζάκυνθο.
ΑΕΛ (Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Κουρτεσιώτης, Μουλόπουλος, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Πινδώνης, Περίκο (73′ Πίντο), Γιάντσης (62′ Καρανίκας), Ελιομάρ, Μπόγιοβιτς (81′ Λύρας).
Αγροτικός Αστέρας (Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιτζίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Σαμουηλίδης (87′ Κουρέλλας), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Βελλίνης, Καρακατσάνης (70′ Καθάριος), Μίλιτς (71′ Παλάσκας).
Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Ζάκυνθος, καθώς επικράτησε 2-0 του Τυρνάβου, ο οποίος γνώρισε την πρώτη του ήττα επί των ημερών του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Ο Γιάννης Τσόπελας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 70ό λεπτό, ενώ ο Καμίλ Κρολ κλείδωσε τη νίκη των γηπεδούχων με πλασέ στο 68ο.
Ζάκυνθος (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Αποστόλου, Καλλιβωκάς, Νόνης, Κρισμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Μπλέτσας, Πιτταράς (74′ Πέττας), Λέκκας (57′ Κρολ), Χατζησάββας (64′ Κυριακίδης).
Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (56′ Μπιλά), Παπασάββας (46′ Γκούρτσας), Ότα (74′ Εμμανουήλ), Ποκόνγκ.
Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής
1ος όμιλος
Σάββατο 31 Ιανουαρίου
18:30 Ηρακλής Ψαχνών – Παναχαϊκή 1-1
(83′ Γουόρντεν – 92′ Ζλατκόφσκι)
Κυριακή 1 Φεβρουαρίου
15:00 Ερμιονίδα – Αχαρναϊκός 2-1
(23′ Ιασωνίδης, 87′ Ταπέ – 95′ Αθανασίου)
15:00 Φωστήρας – Χανιά 0-0
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου
15:00 Άλιμος – Καλλιθέα 0-2
(52′ Ματσάντο, 80′ Φράγκος)
18:00 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ 1-1
(29′ Κοτσώνης – 81′ πέν. Μάνταλος)
Ρεπό: Παναιγιάλειος
2ος όμιλος
Κυριακή 1 Φεβρουαρίου
15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιγινιακός 1-2
(35′ Πέεφ – 40′ Γουέλκαμ, 86′ Αχανινόπουλος)
15:00 Λαμία – Φωκικός 1-0
(72′ Γκούρμα)
15:00 Πιερικός – Απόλλων Καλαμαριάς 2-1
(54′ Λαμπάκης, 83′ Παλιάτσος – 34′ Καπετάνος)
18:00 Ολυμπιακός Βόλου – Ηρακλής 0-1
(8′ Κυριακίδης)
Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου
15:00 Ζάκυνθος – Τύρναβος 2-0
(70′ Τσόπελας, 86′ Κρολ)
16:00 ΑΕΛ – Αγροτικός Αστέρας 1-0
(35′ Μπόγιοβιτς)
Ρεπό: Εθνικός Σερρών
Διαβάστε ΕΔΩ τι έγινε στα ματς της Κυριακής