"Έπαθε πλάκα" με τους Γιουβεντίνους και έστειλε μήνυμα στα ιταλικά ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί της Γιουβέντους στο πρώτο του ματς με τα ασπρόμαυρα και ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει στα... ιταλικά!

"Έπαθε πλάκα" με τους Γιουβεντίνους και έστειλε μήνυμα στα ιταλικά ο Ρονάλντο!

Το φιλικό στην Βίλαρ Περόζα κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους δύσκολα θα το βγάλει από το μυαλό του σύντομα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δεν ήταν απλά το γεγονός ότι βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με την ασπρόμαυρη φανέλα μετά από μόλις οκτώ λεπτά αγώνα αλλά το ότι έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, με πάνω από 5.000 τιφόζι της "βέκια σινιόρα" να του δείχνουν την λατρεία τους με συνθήματα και τραγούδια και έναν μάλιστα εξ αυτών να εισβάλλει στο γήπεδο την ώρα του ματς για να τον αγκαλιάσει και να βγάλει selfie μαζί του.

Ήταν μάλιστα τέτοια η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός του Πορτογάλου για τα όσα βίωσε στο πρώτο του ματς ως παίκτης των Τορινέζων, ώστε λίγο μετά το φιναλε θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς μέσω ενός μηνύματος στους λογαριασμούς του στα social media στην... ιταλική γλώσσα:

"Μία συγκινητική ημέρα, σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα που περικλείει την νικηφόρα ιστορία της Γιούβε. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για τη μεγάλη τους αγάπη", έγραψε χαρακτηριστικά ο "CR7".

News 24/7

24MEDIA NETWORK