ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επεισε και ανανέωσε ο Μπόρχα Βαλέρο

Το περασμένο καλοκαίρι η Βιγιαρεάλ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Γουέστ Μπρομ τον Μπόρχα Βαλέρο και 12 μήνες αργότερα απέκτησε και τα δικαιώματά του για τα επόμενα 4 χρόνια.

Επεισε και ανανέωσε ο Μπόρχα Βαλέρο
Ο 26άχρονος μέσος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα την περίοδο 2007-08. Για χάρη του η Γουέστ Μπρομ δαπάνησε το καλοκαίρι του 2008 το ρεκόρ ποσό για τον σύλλογο των 4,7 εκατομμυρίων λιρών αλλά την αμέσως επόμενη χρονιά επέστρεψε στη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού.



Τον περασμένο Ιούνιο μετακόμισε στη Βιγιαρεάλ κι έπειτα από μία γεμάτη σεζόν (35 συμμετοχές με 3 γκολ) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, έπεισε τον προπονητή και τη διοίκηση των “κίτρινων υποβρυχίων” να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK