Επεισόδια και τέσσερις αποβολές στον τελικό κυπέλλου Ρωσίας

Λοκομοτίβ Μόσχας και Ουράλ αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης για το κύπελλο της Ρωσίας. Νικήτρια αναδείχθηκε η Λοκομοτίβ με 2-0, αλλά αυτό δυστυχώς δεν ήταν το κορυφάιο στιγμιότυπο του αγώνα. (VIDEO)

Επεισόδια και τέσσερις αποβολές στον τελικό κυπέλλου Ρωσίας

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες απέκτησε ενδιαφέρον στο δεύτερο ημίχρονο. Και όχι μόνο λόγω των δύο γκολ, στο 76' και στο 91', αλλά και των εκτεταμένων επεισοδίων που εξελίχτηκαν στις καθυστερήσεις του ματς.

Η... αρχή του κακού έγινε στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν δύο παίκτες των ομάδων άρχισαν να ανταλλάσσουν κουβέντες σε έντονο ύφος. Παίκτες συγκεντρώθηκαν γύρω τους και τότε τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο του διαιτητή, ο οποίος στο τέλος έδειξε την κόκκινη κάρτα σε τέσσερις παίκτες (δύο από κάθε ομάδα). Ο λόγος για τους Άρτεμ Φίντλερ, Έντγκαρ Μανουκαριάν, Τζέφερσον Φαρφάν και Άρι.

Το... κερασάκι στην τούρτα στα εκτεταμένα επεισόδια ήταν όπως φαίνεται και από το replay, η... αεροπλανική γροθιά του παίκτη της Λοκομοτίβ Άρι στον Φίντλερ, που μοιάζει να είναι και ο υπεύθυνος για την αρχή του καυγά.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο που προορίζεται για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2018 και μετά από αυτό το περιστατικό, πήρε... την κατάλληλη διαφήμιση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK