Επεισόδια μεταξύ Ιταλών και Σουηδών οπαδών της Νάπολι!
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ιταλών και Σουηδών φιλάθλων της Νάπολι (!) ξέσπασαν το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της ιταλικής πόλης.
Οι “παρτενοπέι” υποδέχονται την ΑΪΚ Στοκχόλμης στην πρεμιέρα του Europa League και κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί τους θεώρησαν σωστό να επιτεθούν σε 13 φιλάθλους που ταξίδεψαν από τη σκανδιναβική χώρα.
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι άτυχοι Σουηδοί δεν πήγαν στην Ιταλία για να υποστηρίξουν την ΑΪΚ, αλλά τη Νάπολι, όντες μέλη ενός συνδέσμου φιλάθλων της περιοχής τους.
Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας επιτέθηκαν με ρόπαλα του μπέιζμπολ και μαχαίρια, τραυματίζοντας στο πόδι δύο από τους τουρίστες (έναν 41χρονο και έναν 23χρονο), οι οποίοι διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της πόλης για τις πρώτες βοήθειες.
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα τραύματα φέρει και ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας που βρίσκονταν οι άτυχοι ταξιδιώτες, καθώς προσπάθησε να τους υπερασπιστεί.