Επεισόδια στο Ηράκλειο (video)

Σε προσωρινή διακοπή του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό αναγκάστηκε να προχωρήσει ο διαιτητής Καλόπουλος στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης αφού η αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να σταματήσει επεισόδια στις εξέδρες του Παγκρήτιου Σταδίου.

Επεισόδια στο Ηράκλειο (video)
Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική στο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές κινήθηκαν αμέσως στα αποδυτήρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκούμας είχε πέσει στο έδαφος και αποχώρησε με τη βοήθεια ανθρώπων του πάγκου του Παναθηναϊκού.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοή το παιχνίδι ξανάρχισε κανονικά ενώ τα επεισόδια στις εξέδρες συνεχίζονταν. Η ένταση ξεκίνησε από εξέδρα που κάθονταν οι οπαδοί του ΟΦΗ οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στη συνέχεια επεκτάθηκαν εκεί που υπήρχαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και δεν σταμάτησαν ακόμα και όταν το παιχνίδι άρχισε ξανά. Στο 65ο λεπτό του αγώνα ο Χενκ τεν Κάτε με τον Αλέξανδρο Τζόρβα κατευθύνθηκαν στην πλευρά των οπαδών της ομάδας του και τους ζήτησαν να ηρεμήσουν. Εκκλήσεις για ηρεμία έκανε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αντώνης Αντωνιάδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK