Επεισόδιο Κάμπος-Πεσέιρο
Πάουλο Κάμπος και Ζοζέ Πεσέιρο είχαν ένα μικρό επεισόδιο κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, οι ψυχραιμία, όμως, επικράτησε γρήγορα.
Πάουλο Κάμπος και
Ζοζέ Πεσέιρο είχαν ένα μικρό επεισόδιο κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, οι ψυχραιμία, όμως, επικράτησε γρήγορα.
Ζοζέ Πεσέιρο είχαν ένα μικρό επεισόδιο κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων για τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, οι ψυχραιμία, όμως, επικράτησε γρήγορα.
Ολα άρχισαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού πήγε δύο τρεις φορές στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και έκανε παρατηρήσεις, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον Βραζιλιάνο ομόλογό του.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο προπονητές έδωσαν τα χέρια, ωστόσο κάτι ειπώθηκε και άναψαν για λίγο τα αίματα.
Στη συνέχεια, σε δηλώσεις στη μικτή ζώνη, ο τεχνικός του Αστέρα δήλωσε για το περιστατικό: “Δεν είναι σωστά πράγματα να έρχεται και να διαμαρτύρεται, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μάθει…”.