Επεισόδιο Σισέ-Μαρινάκη. "Φεύγω" είπε ο Γάλλος

Μαρινάκης και Σισέ λογομάχησαν μετά το τέλος του ντέρμπι (2-1 νίκη-τίτλοςτου Ολυμπιακού). "Δεν αντέχω,φεύγω", δήλωσε ο Γάλλος σταρ. "Αν ο κ.Σισέ θέλει να φύγει από την Ελλάδα χωρίς φούστες, μπορεί να αποχωρήσει", η... καφενειακή απάντηση του προέδρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ. "Πράσινο" ξέσπασμα οργής στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη. ΠΑΕ ΠΑΟ: "Θέατρο σκιών". Αποθεώθηκε η αποστολή στην Παιανία (videos).

Επεισόδιο Σισέ-Μαρινάκη. "Φεύγω" είπε ο Γάλλος
Έξαλλος με τη διαιτησία του ντέρμπι ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος δεν έκρυβε την οργή του και για την επίθεση που δέχθηκε από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση και τον εκνευρισμό δεν έλειψαν και τα επεισόδια, όπως αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τζιμπρίλ Σισέ, οι οποίοι λογομάχησαν.

Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ φέρεται να είπε στον Γάλλο: " Δεν πειράζει Τζιμπρίλ, θα τα πούμε του χρόνου", κάτι που εξόργισε τον παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να απάντησε, μεταξύ άλλων: " Νομίζεις! Εγώ δεν μένω εδώ".

Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για να ηρεμήσει η κατάσταση και να λύσουν τις διαφορές τουςοι δύο άνδρες, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και μεταφέρθηκε αλλού, όταν οι Νίνης, Λέτο, Τζόρβας, Κατσουράνηςκαι Καραγκούνης όρμησαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού εμφανώς εξοργισμένοι από τα όσα είχαν λάβει χώρα νωρίτερα.

Σισέ: "Δεν μένω με αυτές τις συνθήκες"

Στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε σαφές πως δύσκολα θα παραμείνει στην Ελλάδα: " Θα μιλήσω προσωπικά γιατί πονάει η καρδιά μου… Όταν υπέγραψα στην Ελλάδα ήρθα για να παίξω ποδόσφαιρο. Όχι να μου παίρνουν το κεφάλι για τους διαιτητές. Μου τα είχαν πει αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Επρεπε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Ξέρετε όλοι ότι σήμερα κερδίσαμε. Βάλαμε ένα έγκυρο γκολ και ο Ολυμπιακός έβαλε ένα άκυρο γκολ! Είμαι ως εδώ! Θα πάρω τις αποφάσεις μου. Τούτοι εδώ είναι οι τελευταίοι μου μήνες και καλό είναι να τους εκμεταλλευτείτε. Δείτε με όσο μπορείτε. Δεν μπορώ να μείνω με αυτές τις συνθήκες", τόνισε χαρακτηριστικά. Οσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, η...καφενειακού επιπέδου απάντησή του ήταν η εξής: " Η υποδοχή του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματική. Διδάξαμε αρχές και ήθος. Δείξαμε ότι έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία μέσα στα γήπεδα. Έφτασε η αποστολή στο Καραϊσκάκη χωρίς κανένα πρόβλημα. Από αυτή την υποδοχή το ποδόσφαιρο κέρδισε. Μετά το τέλος του αγώνα, μου λένε, ότι υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του Παναθηναϊκού. Εγώ δεν τα είδα αλλά μετά που κατέβηκα στα αποδυτήρια, δεν είδα τον κ. Σισέ να υποφέρει αλλά να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει, χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Αυτή τη νίκη την χάρηκα πολύ γιατί κερδίσαμε στο 92ο λεπτό. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες από μία ομάδα που δεν συγκρίνεται με τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Εγώ δεν έχω δει φιλάθλους του Ολυμπιακού να επιτίθενται σε παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν τα δω θα τα καταδικάσω. Πρέπει όμως, να μάθουμε ότι αν μία ομάδα αξίζει το πρωτάθλημα σαν τον Ολυμπιακό, πρέπει όλοι μας να έχουμε μία καλή κουβέντα να πούμε. Επίσης, στις ακαδημίες έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια και πιστεύω ότι όσα περισσότερα παιδιά γίνονται Ολυμπιακοί θα είναι χαρούμενα και θα έχουν αυτοπεποίθηση".





News 24/7

24MEDIA NETWORK