Επέλεξε τη στιγμή για να μιλήσει ο Λυμπερόπουλος...

Oύτε 24 ώρες μετά το θρίαμβο της ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Νίκος Λυμπερόπουλος βγήκε μπροστά και κάλεσε τον κόσμο της Ενωση να δώσει μαζικό παρών στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη!

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Τον κόσμο της ΑΕΚ στην εξίσωση της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη επιχείρησε να βάλει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Σε μία από τις σπάνιες τοποθετήσεις του από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή, ο Μεσσήνιος πρώην άσος της ομάδας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι "αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής".

Είναι φανερό ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να χτίσει πάνω στο δυνατό μομέντουμ που δημιούργησε η εκτός έδρας μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και να κεφαλαιοποιήσει στήριξη στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK