Επέστρεψε ο Γκαλίνοβιτς
Με μια προπόνηση στον Πλάντραφο ολοκληρώθηκε την Τρίτη (10/01) η προετοιμασία των παικτών της Κέρκυρας για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας (11/01, 14.00).
Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος την Δευτέρα είχε πάρει άδεια, ενώ οι Κοντοδήμος και Μίχος συνέχισαν τη θεραπεία τους.
Αμέσως μετά, ο Χάβι Γκράθια ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους “μαυραετούς”, η οποία απαρτίζεται από τους εξής: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Ηλιάδης, Χαμπλ, Βιόπουλος, Γραμμόζης, Καλαντζής, Γιάντσης, Ιωάννου, Αγρίτης, Μαρτίν, Τσίγκας, Μπάρκογλου.
Εξάλλου, για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους “Φαίακες” να κάνουν κρούση στον Ολυμπιακό για το δανεισμό του Τζαμέλ Αμπντούν, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τους ανθρώπους της ομάδας.